Επειδή το μπάσκετ είναι διασκέδαση….και τα Χριστούγεννα είναι αφιερωμένα στα παιδιά…η ακαδημία καλαθόσφαιρας Άτλαντας διοργανώνει το «Άτλαντας Christmas Show» το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου και η ώρα 11:00π.μ. στην αίθουσα αθλοπαιδιών της Τεχνικής Σχολής Πάφου…για να ζήσετε το μπάσκετ αλλιώς!!

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ασκήσεις επίδειξης από τα παιδιά της ακαδημίας ενώ ατραξιόν της εκδήλωσης θα είναι ο αγώνα επίδειξης μεταξύ γονέων των παιδιών της ακαδημίας. Φυσικά δεν μπορεί να λείπει ο Άγιος Βασίλης με δώρα εκπλήξεις και τον οποίο θα συνοδεύουν ομάδα παιδιών της ακαδημίας που θα χορέψουν brake dance και μουσική μπάντα, πάλι από παιδιά της ακαδημίας, που θα ντύσει μουσικά την όλη εκδήλωση.
Ευχαριστίες στη Roma Pizza για τη δωρεάν παραχώρηση της πίτσας, και το Arabica Coffee House για τη δωρεά παραχώρηση του καφέ.

Το «Άτλαντας Christmas Show» είναι ανοικτό για το κοινό και όσοι παρευρεθούν θα περάσουν ένα όμορφο μπασκετικό πρωινό σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Επ’ ευκαιρία να αναφέρουμε ότι ούτε και στις διακοπές των Χριστουγέννων θα υπάρχει εφησυχασμός, μιας και η ακαδημία θα συμμετάσχει στο τουρνουά της ακαδημίας ΖΗΝΩΝΑΣ στη Λάρνακα στις 27 Δεκεμβρίου και την επόμενη ημέρα 28 Δεκεμβρίου θα ταξιδέψει στη Σωτήρα για το τουρνουά της ακαδημίας του Παναγιώτη Τρισόκκα.

Για επικοινωνία τηλεφωνήστε στο 97871990 (Δημήτρης Δεληχρήστος), 99344378 (Θανάσης Μαστορής), στείλτε e-mail στο atlas_basket@yahoo.com και βρείτε μας στο facebook Atlantas Basketball School, στο twitter @ATLANTAS_BC, στο instagram ATLANTASBC και κανάλι μας στο YouTube ΑTLANTAS BC.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here