Χαιρετώ και γράφω για πρώτη φορά, στην Κύπρο του 2020 που δεν υπάρχουν στημένοι αγώνες.

Πιστεύω και θέλω να πιστεύω ότι επιτέλους θα γίνει κάτι, θα τιμωρήσουν κάποιους, είτε αυτοί είναι πρόσωπα, είτε ομάδες, είτε δεν ξέρω, κάτι τελoσπάντων να γίνει σε αυτό το βασανισμένο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Κάποιοι αποφάσισαν για κάποιους άλλους ότι χρειάζεται κάρτα οπαδού, εγώ διαφωνώ με την συγκεκριμένη κάρτα, θα συμφωνούσα εάν και εφόσον υπήρχαν σωστές πρόνοιες (γήπεδα, κάμερες, αριθμημένες θέσεις, τουαλέτες, ειδικός χώρος για ανάπηρους και και και) το αφήνω εδώ.

Πάμε παρακάτω: τέως διαιτητής, ένας από τους πιο αμφισβητημένους διαιτητές, έγινε manager και μετά και πρόεδρος ομάδας.

Πως;

Δεν υπάρχει έλεγχος; Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να πούμε κύριοι, μα τι γίνεται; δεν γίνεται να είναι και έτσι και γιουβέτσι… Μένω και σε αυτό μέχρι εδώ.

Πάμε σε άλλο θέμα τηλεοπτικά, μα γιατί κύριοι έχουμε 3 platforms διαφορετικές για τις ομάδες; Γιατί δεν κάνουμε 12 μια για κάθε ομάδα; Έλεος για να πληρώνει ο αθώος ο κόσμος 5 άτομα; Σταματώ μέχρι εδώ που αυτό συνδέεται κύριοι και με την κάρτα.

Θεσμός του κυπέλλου: Στην Κύπρο είμαστε πιο έξυπνοι από την Αγγλία, νομίζω όχι γιατί έχουμε κύπελλο μόνο 1-2 κατηγορίας γιατί δεν συμμετέχουν όλες οι κατηγορίες όπως πιο παλιά;

Είναι ασύμφορο ή είναι προς τα συμφέροντα κάποιον; Γιατί να μην είναι ένα ματς ως τα ημιτελικά;

Γιατί να μην παίζουν στα γήπεδα των μικρών μέχρι τους 16 γιατί; γιατί;

Γιατί να μην έχουν και τρίτο ΚΥΠΕΛΛΟ το λεγόμενο league Cup και ο τροπαιούχος να βγαίνει Ευρώπη αντί ο τρίτος ή ο τέταρτος;

Βρε τώρα θα μου πείτε ένα ΚΥΠΕΛΛΟ έχουμε και δεν τα βρίσκουμε, αλλά να σας πω θέλουμε αλλαγές πολλές αλλαγές σε πολλά πράγματα.

Το αφήνω μέχρι εδώ.

Να ξέρετε θα είμαι μαζί σας από εδώ και πέρα να σχολιάζω γενικά τα περί ποδοσφαίρου περί αγωνιστικής και γενικά…

Φιλικά,

Ο Λεμεσιανός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here