20170708_104833

Ένα δυνατό πρωτάθλημα αναμένεται φέτος, καθώς αρκετές ομάδες έχουν ενισχυθεί και παρουσιάζονται πανίσχυρες. Μανδριά, Αναγέννηση, Προμηθέας, Άρμου και Γεροσκήπου, έχουν προχωρήσει σε σπουδαίες μεταγραφές και θα είναι στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Απ’ εκεί και πέρα, κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Μιλτιάδη Τάλας, ούτε και τον Ακρίτα Χλώρακας Β’, ομάδες παραδοσιακά δυνατές στον χώρο.
Φέτος, λοιπόν, το πρωτάθλημα που αρχίζει αρχές Οκτωβρίου, αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα αρκετών φιλάθλων, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές που επέλεξαν για διάφορους λόγους να αγωνιστούν στο αγροτικό θα αποτελέσουν πόλος έλξης.
Οι πιο σημαντικές εξελίξεις που έχουν σημειωθεί, από πλευράς ενίσχυσης, είναι στην ομάδα της Άρμου, όπου με προπονητή τον Λάκη Αθανασίου και με μια πλειάδα ικανότατων ποδοσφαιριστών, μπορούν να κτυπήσουν ακόμη και το πρωτάθλημα.
Δυνατή ομάδα αναμένεται να έχει και ο Α.Σ. Μανδριών, καθώς έχει κρατήσει τον περσινό ισχυρό κορμό, ενώ έχει ενισχυθεί με σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως ο Λούις Ανιουέτα και ο τερματοφύλακας Μιχάλης Αριστοτέλους.
Στους διεκδικητές του τίτλου επιστρέφουν η Γεροσκήπου που υποβιβάστηκε από το πρωτάθλημα ΣΤΟΚ, καθώς και ο Προμηθέας που ετοιμάζει την ομάδα των προηγούμενων χρόνων που σάρωνε τους τίτλους.
Από το πρωτάθλημα θα απουσιάσει ο Ποσειδώνας Γιόλου, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ΣΤΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here