Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το θέμα του προπονητή στην Πάφο, σε ποιο σημείο βρίσκονται οι επαφές και για το ποιος θα βρίσκεται στον πάγκο με τη Νέα Σαλαμίνα.

Είναι στην τελική ευθεία το θέμα του προπονητή; «Νομίζω ναι, έτσι αναφέρει η τελευταία πληροφόρηση που έχουμε από τους διοικούντες. Ευελπιστούμε πριν από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα να ξέρουμε και το όνομα. Όλα δείχνουν ότι το όλο θέμα θα τελειώσει στα επόμενα 24ωρα».
Το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα είναι την Παρασκευή. Θα υπάρξει ανακοίνωση την Πέμπτη δηλαδή ή να γνωστοποιηθεί το όνομά του; «Είναι πολύ πιθανό να το γνωρίζουμε μέχρι αύριο. Το χειρίστηκαν αποκλειστικά οι ιθύνοντες της ομάδας. Αντιλαμβάνεστε πως έγινε αρκετή δουλειά για να έρθει ένας προπονητής με περγαμηνές και να αναλάβει την ομάδα, με σκοπό να φέρει άμεσα αποτελέσματα. Χρειαζόταν χρόνος. Τώρα έχουμε ένα δεύτερο γύρο μπροστά μας για να αντιστρέψουμε τα δεδομένα».
Έχει αργήσει αρκετά να κλείσει αυτό το θέμα: «Όταν κάτι αργεί, σημαίνει πως είναι κάτι καλό. Από την αρχή είχαμε πει πως θέλουμε ένα έμπειρο προπονητή να αναλάβει, να φέρει αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας αυτό το πολύ καλό υλικό που έχουμε».
Ποιος θα είναι στον πάγκο με τη Νέα Σαλαμίνα; «Αυτό θα το δούμε, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να είναι ο νέος προπονητής αν έρθει εγκαίρως. Θα το ξέρουμε την αυριανή μέρα».
Υπάρχει κάποιο «παράθυρο» για να είναι ξανά στον πάγκο ο κ. Στιλ; «Θα τα δούμε όλα αναλυτικά και θα κινηθούμε ανάλογα».

Πηγή: Super Sport FM 104.0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here