Εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα επεφύλαξε η κληρωτίδα για την Πάφος fc, καθώς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές κληρώθηκε να αντιμετωπίσει ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο.

Στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο “Arena” της Λάρνακας και ακολούθως, τη 2η αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση στο Παφιακό στάδιο, την 3η αγωνιστική τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και την 4η αγωνιστική την ΑΕΛ στο Παφιακό.

Η συνέχεια είναι κάπως πιο εύκολη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να υποτιμήσει κανείς αντίπαλο στο φετινό πρωτάθλημα. Την 5η αγωνιστική αγωνίζεται με τη Σαλαμίνα εκτός έδρας, για να ακολουθήσει ο αγώνας με την Αλκή στο Παφιακό για την 6η αγωνιστική. Η συνέχεια και πάλι δύσκολη, καθώς ακολουθούν Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, και ακολούθως οι κρίσιμοι αγώνες με Ερμής, ΕΝΠ και Δόξα για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Απ’ εκεί και πέρα, το πρωτάθλημα  θα διεξαχθεί και φέτος σε δύο φάσεις με 32 συνολικά αγωνιστικές. Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί σε δύο γύρους των έντεκα αγωνιστικών, συνολικά 22 αγωνιστικές. Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, οι δώδεκα ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των έξι ομάδων ανάλογα με τη βαθμολογική τους θέση μεταφέροντας μαζί τους στη δεύτερη φάση τους βαθμούς που πήραν στην πρώτη φάση. Με την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης η οποία θα ολοκληρωθεί σε δέκα αγωνιστικές, οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου θα υποβιβαστούν στη Β’ Κατηγορία.

ΕΔΡΕΣ ΟΜΑΔΩΝ

Οι έδρες των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο νέο Πρωτάθλημα:

Στάδιο ΓΣΠ: ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια

Τσίρειο Στάδιο: Απόλλωνας, ΑΕΛ

Μακάρειο Στάδιο: Δόξα Κατωκοπιάς

ΑΕΚ Αρένα: ΑΕΚ

«Αντώνης Παπαδόπουλος»: Ανόρθωση

«Αμμόχωστος Επιστροφή»: Νέα Σαλαμίνα, Αλκή, Ερμής

«Στέλιος Κυριακίδης»: Πάφος F.C.

Δημοτικό Στάδιο «Τάσος Μάρκου»: ΕΝ Παραλιμνίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here