Συμφωνία για την αντικατάσταση όλων των οδικών πινακίδων της πόλης μας, χωρίς οποιοδήποτε οικονομικό κόστος αλλά με δικαίωμα δεκαετούς εμπορικής εκμετάλλευσης,  υπέγραψε ο Δήμος Πάφου με την Εταιρεία P&V Demal Co. Ltd.

Το συμβόλαιο προβλέπει την αντικατάσταση όλων των παλιών πινακίδων που αναφέρονται στην επωνυμία των οδών, εκτός αυτών που αφορούν σήματα τροχαίας, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στην τοποθέτηση νέων πινακίδων στο κέντρο της πόλης και στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου, όπου διακινείται το μεγαλύτερο μέρος των ξένων και ντόπιων επισκεπτών.

Οι νέες πινακίδες θα είναι έγχρωμες, με ελληνικούς και ρωμανικούς χαρακτήρες, και θα φέρουν το λογότυπο του Δήμου Πάφου και το λογότυπο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, ενώ με περίοπτο τρόπο στο πάνω μέρος θα αποδίδεται λεκτικά στην αγγλική γλώσσα η φράση «European Capital of Culture 2017». Οι πινακίδες θα περιλαμβάνουν επίσης συνοπτική επεξήγηση, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, για τα στοιχεία του τιμώμενο προσώπου ή του γεωγραφικού προσδιορισμού.

Το αριστερό μέρος της οδικής πινακίδας προορίζεται για εμπορική εκμετάλλευση από την εταιρεία, η οποία θα έχει την απόλυτη ελευθερία και ευθύνη διαμόρφωσής του, χωρίς προσβολή της δημόσιας αιδούς, ενώ ο Δήμος Πάφου θα έχει δικαίωμα για δωρεάν προβολή δραστηριοτήτων του με 50 επιπρόσθετες πινακίδες που θα αναρτούνται περιοδικά σε περίοπτα σημεία της πόλης πάνω στις υφιστάμενες σωλήνες των οδικών πινακίδων.

 

Το συμβόλαιο προβλέπει επίσης ότι η εταιρεία θα έχει  την ευθύνη για την συντήρηση των πινακίδων ή την αντικατάστασή τους σε περίπτωση ατυχήματος, καταστροφής, κακόβουλης ζημιάς, φθοράς ή απώλειας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here