Γράφει ο Κώστας Ιωάννου

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Αναγέννησης/Ελπίδας. Στις τάξεις των «κυανόλευκων» θέλουν πρώτα να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του προπονητή και ύστερα να πάρουν σειρά τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας.

Η διοίκηση της Αναγέννησης/Ελπίδας βρίσκεται ήδη σε πρπχωρημένες επαφές με συγκεκριμένο προπονητή με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα, κύριο μέλημα της διοίκησης είναι η εξεύρεση ενός προπονητή που θα μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.

Που θα έχει εμπειρίες και παρουσία σε ομάδες της κατηγορίας, και με το έργο του θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και των ποδοσφαιρστών.Μόλις ξεκαθαρίσει το πάραπάνω ζήτημα, τότε θα δρομολογιθούν οι υπόλοιπες ενέργειες.

Πρώτα από όλα, σκοπός είναι να ανανεώση τη συνεργασία του με την Αναγέννηση/Ελπίδα ο βασικός κορμός των παικτών από πέρσι, ώστε να διατηρηθεί η χημεία και η ομοιογένεια, δυο στυχεία που είναι από τα βασικά «όπλα» της ομάδας.

Παράλληλα θα δρομολογηθούν και τα μεταγραφικά και στοχος της διοίκησης είναι να αποκτηθούν παίκτες με εμπειρία και ποιότητα που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα και θα τη βοηθήσουν να κάνει το βήμα παραπέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here