52

Αρκετές εξελίξεις σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα όσο αφορά τα διοικητικά της Πάφος fc, ενώ ακόμη περισσότερες θα σημειωθούν από τη σήμερα, μιας και μπαίνουμε στη νέα εποχή για το παφιακό ποδόσφαιρο με την έλευση των επενδυτών.

Καταρχάς, την περ. Δευτέρα είχαμε την επίσημη συμφωνία μεταξύ των επενδυτών και της Πάφος fc, για διαχείριση του σωματείου από τους πρώτους. Αυτό σημαίνει ότι αρχίζει και επίσημα ο προγραμματισμός ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, στην οποία η ομάδα της πόλης μας θα αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια. Όπως ειπώθηκε κατ’ επανάληψη από τους εκπροσώπους του ρώσου επενδυτή, αναμένεται να “πέσει” αρκετό χρήμα, έτσι ώστε να πάψει η ομάδα να είναι ο φτωχός συγγενής του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αυτό σημαίνει ότι, η νέα ομάδα που θα κτιστεί θα είναι υπολογίσιμη, για να μπορέσει, τουλάχιστον, να μείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Απ’ εκεί και πέρα, εναπόκειται στους ίδιους αν θα ανεβάσουν υψηλότερα τον πήχη.
Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχουν γίνει επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές και πολύ σύντομα να έχουμε ανακοινώσεις. Φλέγον θέμα είναι αυτό με τον προπονητή, με τον Δημήτρη Ιωάννου να διατηρεί ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Πάντως, δεν αποκλείεται να δοθούν ονόματα νέων αποκτημάτων ακόμα και προπονητή, στην παρουσίαση της Δευτέρας. «Η σημερινή μέρα (Δευτέρα) θεωρείται από τις πιο σημαντικές για την ΠΑΦΟΣ F.C 2014 και σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα με αισιοδοξία και πίστη για ένα καλύτερο μέλλον για το Παφιακό ποδόσφαιρο και αθλητισμό γενικότερα» ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το σωματείο, τονίζοντας ότι, «τη Δευτέρα, στις 7:30 το βράδυ, θα γίνει πιο αναλυτικά η παρουσίαση του πλάνου από τον πρόεδρο της Εταιρείας Χρήστο Γλυκύ, όπου τα μέλη του σωματείου θα ενημερωθούν και για τη συμφωνία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στη συνάντηση της Δευτέρας θα έχουν δικαίωμα εισόδου όλα τα μέλη του Σωματείου ΠΑΦΟΣ F.C 2014, τα οποία έχουν τακτοποιημένη τη συνδρομή τους. Τα μέλη θα μπορούν επίσης να τακτοποιήσουν τη συνδρομή τους κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης προς διευκόλυνσης τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here