Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα τις φιλοζωικές οργανώσεις και ταυτόχρονα χτυπά καμπανάκι για το αποτρόπαιο αυτό φαινόμενο, που δυστυχώς φαίνεται να μην έχει τελειωμό στη χώρα μας.

Ένα θηλυκό σκυλί πυροβολήθηκε κακόβουλα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει το μισό της αφτί, μερικά δόντια και να υποστεί προσωρινή τύφλωση. Το άτυχο σκυλάκι βρέθηκε σε κακή κατάσταση κοντά στα χωριά Παραμάλι και Επισκοπή και τώρα την προστασία του έχει αναλάβει μια γυναίκα από τη Βρετανία, η οποία και το βρήκε.

Το νέο αυτό αποτρόπαιο συμβάν καταγγέλθηκε από τη φιλοζωική οργάνωση ΚΙΒΩΤΟΣ, με τον πρόεδρό της, Κυριάκο Κυριάκου, να επισημαίνει πως είναι πλέον καιρός η πολιτεία να καταλάβει και να αφουγκραστεί τους συνειδητοποιημένους πολίτες της, οι οποίοι φωνάζουν και διαμαρτύρονται γι’ αυτή την κατάσταση.

«Η έξαρση της κακομεταχείρισης των ζώων θα πρέπει να απασχολήσει πλέον όχι μόνο τους φιλόζωους αλλά και επιστήμονες όπως κοινωνιολόγους ή και ψυχολόγους», αναφέρει ο κ. Κυριάκου, έντονα προβληματισμένος για τα περιστατικά κακοποίησης ζώων που πραγματικά σοκάρουν.

Παράλληλα, η ΚΙΒΩΤΟΣ καλεί το κράτος και την πολιτεία να ασχοληθεί σοβαρά πάνω σε αυτό το θέμα της κακομεταχείρισης των ζώων, κάνοντας δημόσια έκκληση και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως επιληφθεί προσωπικά αυτού του θέματος.
www.philenews.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here