Με ανακοίνωση η Διοικούσα Επιτροπή της ΑΕ Πάφος απαντά στον Χρίστο Γλυκύ και στην αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Προσπαθήσαμε να μην δώσουμε περαιτέρω συνέχεια στην αντιπαράθεση που προσπαθεί ο κ. Χρ.Γλυκής να δημιουργήσει, αφού μόνο η ενότητα και η ηρεμία, μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος του Σωματείου μας. Η Διοικούσα Επιτροπή αποτελούμενη καθαρά και μόνο από Φιλάθλους της Α.Ε.Πάφος, καθοδηγείται μόνο από την αγάπη των μελών της προς το Σωματείο μας, από κανέναν τρίτο.

Σκοπός της Διοικούσας Επιτροπής είναι η ομαλή λειτουργία του Σωματείου μας και της ομάδας, έως το τέλος της τρέχουσας αθλητικής περιόδου, παρέχοντας τα απαραίτητα προς την προπονητική ομάδα και τους νεαρούς ήρωες – παίκτες.

Θεωρούμε βέβαιο πως ο κ.Χρ.Γλυκής δεν ευθύνεται απόλυτα για την παρούσα κατάσταση του Σωματείου μας, ούτε τον θεωρούμε εξιλαστήριο θύμα αφού τα σφάλματα και οι λανθασμένες επιλογές μπορούν να αναζητηθούν σε βάθος πολλών ετών. Εμείς από πλευράς μας θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για το έργο του και τις προσπάθειες του να κρατήσει το Σωματείο της Πόλης μας εν ζωή.

**Αυτή αποτελεί και την τελική μας επιστολή – απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα, αφού σκοπός μας είναι το καλό του Σωματείου μας και όχι οι αντιπαραθέσεις.

Λένος  Κυριάκου           Χαράλαμπος   Χαραλάμπους          Σίμος    Παναρέτου

Νάκης    Παπαλουκάς       Πολύβιος   Παλιούρας         Μάριος   Φιλίππου

 

Με εκτίμηση,

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής

Α.Ε.Πάφος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here