Αποχώρηση – βόμβα του Χάρη Θεοχάρους από τον Ακρίτα Χλώρακας. Ο γνωστός παράγοντας με ανακοίνωσή του, γνωστοποιεί ότι έφθασε η ώρα να αποχωρήσει από την αγαπημένη του ομάδα.

O κ. Θεοχάρους αποτέλεσε το άλφα και το ωμέγα του Ακρίτα τα τελευταία χρόνια, και η αποχώρησή του είναι πλήγμα για την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Μετά από αρκετό προβληματισμό αποφάσισα ότι έφθασε η ώρα της αποχώρησης μου από τον ΑΚΡΙΤΑ.
Μια αποχώρηση που είχα αποφασίσει τον περασμένο χρόνο αλλά μετά τα γνωστά προβλήματα με την έναρξη της σεζόν αποφάσισα να σταθώ και πάλι δίπλα στην ομάδα.
Ο ΑΚΡΙΤΑΣ των δυσβάσταχτων χρεών είναι παρελθόν αλλά ο ΑΚΡΙΤΑΣ της γενικής αδιαφορίας δυστυχώς είναι παρών.
Το τι έχουμε καταφέρει τα τελευταία 5 χρόνια είναι λίγο πολύ γνωστά. Το σημαντικότερο όμως επίτευγμα ήταν η εξάλειψη των χρεών που είχαν συσσωρευτεί από τις προσφυγές ποδοσφαιριστών.
Έτσι κατάφερε το Σωματείο να συνεχίσει την λειτουργία του απρόσκοπτα και να μην βάλει τέλος σε μια ιστορία 47 χρόνων.
Φέτος ξεκινήσαμε την χρονιά με ένα χαμηλό προϋπολογισμό συγκριτικά με τις άλλες ομάδες της κατηγορίας βασιζόμενοι μόνο σε Παφίτες ποδοσφαιριστές.
Θεωρώ ότι μέσα στα οικονομικά πλαίσια των δυνατοτήτων μας φτιάξαμε ένα αξιόλογο και αξιόμαχο σύνολο που μπορεί να αντεπεξέλθει στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.
Θα σταθώ δίπλα στην ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο βοηθώντας με κάθε τρόπο, αποχωρώντας ΟΡΙΣΤΙΚΑ με την νέα χρονιά δίνοντας έτσι το χρόνο σε άτομα που ενδιαφέρονται για αυτό το Σωματείο να εμπλακούν.
Θα ήθελα να ευχηθώ στους ποδοσφαιριστές και στην προπονητική μας ομάδα τα καλύτερα.
Εγώ θα είμαι πάντα οπαδός της ομάδας του χωριού μου, της ομάδας που έπαιξα για πρώτη φορά ποδόσφαιρο, του ΑΚΡΙΤΑ μου.
Καλές επιτυχίες ΑΚΡΙΤΑ 1971.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here