Εντυπωσιακές είναι οι πρώτες επίσημες εμφανίσεις του νεοσύστατου σωματείου πετόσφαιρας της Πάφου, ΔΙΑΣ Έμπας.

Το σωματείο το οποίο παρουσίασε χθες μέσω των Social Media του τις εμφανίσεις του θα έχει ως κύριο χορηγό την φίλαθλο εταιρεία KORANTINA HOMES η οποία στηρίζει διαχρονικά τον αθλητισμό και είναι μεταξύ άλλων χορηγός και της γυναικείας ομάδας του Παφιακού αλλά και της ποδοσφαιρικής Πάφος FC.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της πρώτης και συνάμα ιστορικής εμφάνισης του ΔΙΑ είναι η μορφή του θεού στο μπροστινό κάτω μέρος της φανέλας, η οποία είναι ίδια με το έμβλημα του σωματείου. Στην εμφάνιση διακρίνεται επίσης ο κεραυνός ο οποίος κρατάει ο ΔΙΑΣ στο έμβλημα του Αθλητικού Πολιτιστικού Σωματείου.

Πίσω και συγκεκριμένα στο πάνω μέρος της φανέλας υπάρχει η σημαία της Κύπρου με το διακριτικό DIAS VOLLEYBALL στα πρότυπα μεγάλων ομάδων του εξωτερικού. Στη στολή αναγράφεται το όνομα των αθλητριών με Λατινικούς χαρακτήρες ενώ στο κάτω μέρος των αριθμών παρατηρούμε διακριτικά και πάλι το λογότυπο του σωματείου. Στη βάση της εμφάνισης υπάρχουν οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις του σωματείου στα πιο δημοφιλή Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Facebook και Instagram (www.facebook.com/diasembas , www.instagram.com/diasembas ).

Οι στολές του ΔΙΑ φέρουν τα βασικά χρώματα του σωματείου που είναι το άσπρο, το κόκκινο και το μαύρο ενώ στο μπροστινό μέρος φέρουν την προσωπική υπογραφή της σχεδιάστριάς τους που είναι η βραβευμένη Παφίτισσα καρτουνίστρια Παναγιώτα Μιχαήλ. Η βασική στολή της ομάδας είναι η κόκκινη με το άσπρο ενώ η την μαύρη στολή θα φοράνε οι λίμπερο.

Τέλος να αναφέρουμε ότι στη στολή εκτός από τον Πλατινένιο χορηγό εμφανίζονται και οι “Χρυσοί υποστηρικτές” του σωματείου τόσο μπροστά όσο και πίσω στην φανέλα αλλά και το παντελονάκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here