Αρκετά συγκρατημένος παρουσιάζεται ο πρόεδρος της Πάφος fc Σεργκέι Λομάκιν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γραφείο τύπου της ομάδας. Παρά τα εκατομμύρια που έχει ρίξει στο τραπέζι, μαζί με τον Ρόμαν Ντουμπόφ, παραμένει χαμηλών τόνων άνθρωπος, όπως άλλωστε έδειξε από την πρώτη μέρα εμπλοκής του στο σωματείο. Αυτό τον τιμά ιδιαίτερα και δείχνει πόσο επαγγελματικά διαχειρίζεται το σωματείο.

Απ’ εκεί και πέρα, επισημαίνει ότι από την αρχή ο στόχος ήταν η εξάδα και θα μπορούσε να επιτευχθεί από τον τρίτο χρόνο. Κατά την άποψή μας, ο στόχος της εξάδας μπορεί να επιτευχθεί εύκολα ή δύσκολα από φέτος. Μπορεί να έχουν δυναμώσει αρκετά όλες οι ομάδες, όμως και η Πάφος έχει δυναμώσει και μάλιστα με ένα ρόστερ που το ζηλεύουν αρκετές μεγάλες ομάδες του τόπου.

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε ότι είναι αρκετά δύσκολο για μάνατζερ και ποδοσφαιριστές να εμπιστευτούν την ομάδα, καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στις λεγόμενες μεγάλες του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Πάντως, με τη σπουδαία δουλειά που έχει γίνει, κυρίως με την προσθήκη σπουδαίων ποδοσφαιριστών, πλησιάζει η μέρα που όχι μόνο θα υπολογίζουν την ομάδα, αλλά θα παρακαλούν κιόλας να αγωνίζονται στην Πάφος fc, μιας και θα είναι ένα από τα πιο υγιής οικονομικά σωματεία.

Κλείνοντας, ο κ. Λομάκιν καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα με τη δυναμική παρουσία του στο γήπεδο. Τονίζει ότι αυτοί, ως διοίκηση, έκαναν ότι μπορούσαν για να φτιάξουν μια ανταγωνιστική ομάδα και τώρα είναι η σειρά του κόσμου να αγκαλιάσει την προσπάθειά τους, αλλά και δυναμώσει τη φωνή του στο γήπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here