Στις 15 Αυγούστου η Πάφος fc ανακοίνωσε την απόκτηση του Άγγλου τεχνικού διευθυντή Jeremy Steel.

Μια προσθηκη που για πολλούς φαίνεται ότι πέρασε απαρατήρητη. Στην ουσία όμως, ο Jeremy Steel είναι ο άνθρωπος κλειδί στην Πάφος fc, καθώς ανέλαβε την πλήρη ευθύνη της πρώτης ομάδας.

Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις φέρουν τη σφραγίδα του Άγγλου, που δούλεψε σε κορυφαίες ομάδες κυρίως της Αγγλίας.

Ας θυμηθούμε την ανακοίνωση απόκτησης του:

Ο Jeremy Steele (Τζέρεμι Στιλ), με πλούσιο βιογραφικό στο Αγγλικό Ποδόσφαιρο θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της TSI.

Ο Jeremy Steele θα έχει την πλήρη ευθύνη για την πρώτη ομάδα, το τμήμα scouting, την ανάπτυξη και εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και για τις τρεις ομάδες του ομίλου.

Ο κ.Steele διαθέτει πλούσια εμπειρία σε ομάδες της Premier League. Έχει εργαστεί στις Portsmouth FC, Chelsea FC και Stoke City ως προπονητής της Ακαδημίας και επικεφαλής των ακαδημιών, καθώς και ως επικεφαλής του τμήματος scouting της West Ham United.

Είναι Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της FC Analytics, που συνεργάζεται με κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως οι West Ham United και Leeds United και είναι επικεφαλής και Σύμβουλος του κορυφαίου λογισμικού αναζήτησης ποδοσφαιριστών (scouting) στην Ευρώπη – Double Pass – που ειδικεύεται στην ανάπτυξη των ομάδων και των νεαρών ταλέντων.

Κ. Roman Dubov: ‘’ Καλωσορίζουμε τον Jeremy στην Total Sports Group. Πιστεύουμε πως θα φέρει νέα τεχνογνωσία και προκλήσεις στην ανάπτυξη του scouting και των νεαρών ποδοσφαιριστών. Αυτός είναι ο τομέας στον οποίο χρειαζόμαστε την περισσότερη βελτίωση και για τον λόγο αυτό εξετάσαμε ενδελεχώς τους υποψήφιους για τη θέση αυτή’’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here