Κρίσιμες συναντήσεις διεξάγονται αυτές τις μέρες ανάμεσα σε εκπροσώπους της Αθλητικής Ένωσης Πάφος και της διοίκησης της ΑΕΚ Κουκλιών, με στόχο τη συγχώνευση και δημιουργία μιας νέας ομάδας.

Headphones for Music with Adjustable Headset Headband
Headphones for Music with Adjustable Headset Headband, 3.5mm Jack | Audio Music Accessories by iChoose®

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει δύο συναντήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπου διεφάνη ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για εισχώρηση της ΑΕΠ στην ΑΕ Κουκλιών.
Με την ενέργεια αυτή, η ΑΕΠ θα διαγραφεί, όπως και τα χρέη της, με την περιουσία της, τα βοηθητικά γήπεδα και το οίκημα, να μεταβιβάζονται στη νέα ομάδα. Το νέο όνομα που τέθηκε στο τραπέζι είναι για «PAFOS FC», χωρίς ωστόσο να είναι οριστικό.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, Ρώσος επιχειρηματίας, εκδήλωσε ενδιαφέρον για να εμπλακεί στη νέα ομάδα και να προσφέρει οικονομικά, έτσι ώστε η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Β’ κατηγορία και να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια.
Ο εν λόγω Ρώσος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για το μεγάλο έργο των 7.5 δις στη Γεροσκήπου, όπου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα είναι ένας απ’ τους μετόχους. Μεγάλο βάρος θα δοθεί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, που γειτνιάζει με το μεγάλο έργο, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποκτήσει τεράστια οικονομική και εμπορική αξία.
Τώρα, όσο αφορά τους όρους της συγχώνευσης, αν και δεν έχουν κατατεθεί επισήμως, διέρρευσε ότι, η ΑΕΚ Κουκλιών ζητά όπως στην προεδρία της νέας ομάδας αναλάβει δικός της άνθρωπος για τα τρία πρώτα χρόνια, με τον νυν πρόεδρο Χριστάκη Κάιζερ, να είναι το φαβορί.
Όσο αφορά το ρόστερ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, όλοι οι κύπριοι ποδοσφαιριστές, τόσο της ΑΕΠ, όσο και της ΑΕΚ, θα συμπεριληφθούν στο ρόστερ της νέας ομάδας, ενώ θα αποκτηθεί και μικρός αριθμός ξένων παικτών.

Στις συζητήσεις εξετάζεται και το γηπεδικό, με το δημοτικό στάδιο Γεροσκήπου να είναι η πρώτη επιλογή για έδρα της νέας ομάδας.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα εντατικοποιηθούν οι διαβουλεύσεις, έτσι ώστε να τελειώσει το θέμα το συντομότερο δυνατό, και να αρχίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.

Headphones for Music with Adjustable Headset Headband

Headphones for Music with Adjustable Headset Headband, 3.5mm Jack | Audio Music Accessories by iChoose®

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here