Γράφει ο Κώστας Ιωάννου

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ.Μανδριών συνεχίζει τις κινήσεις του για τη στελέχωση του ρόστερ και στον τομέα των ανανεωσεων κατάφερε να κρατήσει 17 ποδοσδαιριστές που οδήγησαν την ομάδα με επιτυχια στο πρωταθλημα της Α’ κατηγορίας που τελείωσε.

Με τις δραστήριες κινήσεις του προέδρου του συλλόγου, Νεόφυτου Χρίστου, παρέμειναν στον σύλλογο οι Παναγιώτης Χρυσομήλης, Φίλππος Ηλιάδης, Λούης Κουφέττας, Χρύσανθος Λυμπουρίδης, Χριστόφορός Δημητρίου, Παναγιώτης Χ΄Αντώνης, Χρίστος Μιχαήλ, Δήμος Σωκράτους, Βαλάντης Κατσονούρης, Ivan Sevcik, Ίκαρος Πολυκάρπου,Γιώργος Χαραλαμπίδης, Παντελής Χαραλαμπίδης, Άρης Χαραλαμπίδης, Λάμπρος Φαττας, Γιάννη Χαραλάμπους και Χρήστος Κίτσος.

Το γεγονός αυτό φανερώνει ότι ο Α.Σ.Μανδριών θα στηριχθεί στον περσινό κορμό, ενώ παράλληλα έχει γίνει και μια μεταγραφή. Ο ιστορικός σύλλογος έδειξε με το… καλημέρα πως ετοιμάζει κάτι καλό και πως θα κινηθεί δυναμικα στο μεταγραφικό παζάρι. Στο πλάισιο αυτό το σύνολο του κόουτς Μιχαηλίδη έκανε σεφτέ… στις προσθήκες με μια πολύ συμαντική μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Μιχαηλίδη. Ο 24χρονος ικανότατος αμυντικός μέχρι πρότινος πρόσφερε τις υπηρεσίες του για λογαριασμό της Γεροσκήπου. Ο Μιχαηλίδης αναμένεται να αποτελέσει έναν εκ των βασικών ποδοσφαιριστών στην αμυντική γραμμή του Α.Σ Μανδριών στο νέο πρωτάθλημα, αποτελεί προσωπική επιλογή του κόουτς Μιχαηλίδη που θέλει να «χτίσει» ένα καλό σύνολο που θα κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο για τους τρεις βαθμούς.

Μάλιστα όπως προκύπτει, η μεταγραφή του Μιχαηλίδη είναι μόνο η αρχή για τον Α.Σ.Μανδριών, ο οποίος αναμένεται να κινυθει με την ίδια δυναμική και σε άλλες ποιοτικές προσθήκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here