Βροχή τα πρόστιμα κατά της Πάφος fc από τη δικαστική επιτροπή της ΚΟΠ από την ημέρα που πάτησαν το πόδι τους οι Ρώσοι στην ομάδα. Αν αυτά είναι δικαιολογημένα ή όχι ας το κρίνει ο κόσμος. Το γεγονός ωστόσο ότι τα πρόστιμα είναι μεγάλα και συνεχή, προκαλούν ερωτηματικά στην κοινή γνώμη.

Το πιο μεγάλο πρόστιμο αφορά τον ένα εκ των ιδιοκτητών της ομάδας τον κ. Ρόμαν Ντουμπόφ, ο οποίος δύο φορές κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 5000 ευρώ για δηλώσεις που έκανε, που σύμφωνα με την ΚΟΠ είναι εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τίμιου παιχνιδιού (είπε ότι η Πάφος fc δεν συμμετέχει σε παρασκήνια κλπ).

Επίσης, σε καταγγελία για επεισόδια στον αγώνα με τη Δόξα η διοίκηση της Πάφος fc κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 4000 ευρώ, 2800 ευρώ πρόστιμο για τον αγώνα με την Αλκή Ορόκλινης, 2000 ευρώ πρόστιμο για τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη, 2000 ευρώ πρόστιμο για τον αγώνα με την Ομόνοια, και άλλα πολλά πρόστιμα για μη συμμετοχή στην ενδεκάδα δύο κύπριων ποδοσφαιριστών κλπ.

Να σημειώσουμε ότι πρόστιμα έχουν επιβληθεί και σε άλλες ομάδες όπως για παράδειγμα στον πρόεδρος της Αγίας Νάπας (5000 ευρώ) για ανακοίνωση στα ΜΜΕ.

Όλα αυτά (και άλλα πολλά φυσικά) πρόστιμα επιβλήθηκαν στις ομάδες της ΚΟΠ τους τελευταίους 2-3 μήνες… Φανταστείτε, λοιπόν, πόσα έσοδα έχει η ΚΟΠ ολόχρονα μόνο και μόνο από τα πρόστιμα που επιβάλλει η Δικαστική Επιτροπή. Άστε που εάν δεν πληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, η ομάδα απειλείται και με αφαίρεση βαθμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here