Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ΑΕΚ Κουκλιών ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα (14:30) απέναντι στον Αμπελίτη, στο κοινοτικό Κουκλιών, αγώνας που εντάσσεται στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.

Η ΑΕΚ Κουκλιών ξεκινά τη φετινή διοργάνωση χωρίς την ετικέτα του φαβορί, καθώς το πρωτάθλημα αναμένεται αρκετά δύσκολο. Προπονητής της ομάδας είναι ο πολύ έμπειρος Ανδρέας Κωνσταντίνου, όπου μαζί με τους ποδοσφαιριστές του ξεκινούν προσγειωμένα τη χρονιά.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο πρόεδρος της ομάδας Βρυώνης Βρυώνη ανέφερε ότι, «δεν θα πούμε μεγάλα λόγια. Στόχος μας η νίκη σε κάθε παιχνίδι και απ’ εκεί και πέρα, θα δούμε πού μπορούμε να φθάσουμε» τονίζοντας ότι το πρωτάθλημα αναμένεται αρκετά δύσκολο: «Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν οχτώ ομάδες και οι περισσότερες από τις μισές έχουν στόχο την άνοδο. Εμείς στοχεύουμε σε μια καλή πορεία».

Στο μεταξύ, χθες βράδυ τελέστηκε ο αγιασμός στο κοινοτικό Κουκλιών παρουσία του προέδρου του κοινοτικού συμβουλίου Μιχάλη Νικολάου που για άλλη μια χρονιά στέκεται στο πλευρό της ομάδας.

Φωτογραφίες: Νεοκλής Ηρακλέους

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here