a68d43f1-e8b2-4d1a-b86f-d97ee341cb85

Πώς θα σου φαινόταν εάν είχες την ευκαιρία να περάσεις μερικές μέρες δίπλα σε Παγκόσμιους Πρωταθλητές και Χρυσούς Ολυμπιονίκες; Η Bikin Cyprus Eventsδίνει τη δυνατότητα σε φίλους της ποδηλασίας -και όχι μόνο-, από 16 ετών και άνω, να συμμετάσχουν ενεργά σε έναν από τους σπουδαιότερους αγώνες Mountain Bike στον κόσμο, από τη θέση του εθελοντή.

Οι εθελοντές αποτελούν το πιο ζωντανό κύτταρο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, έτσι ένας αγώνας διεθνούς εμβέλειας δεν θα μπορούσε να μην έχει χώρο για το εθελοντικό κίνημα. Περίπου εκατό άτομα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις ημέρες του Cyprus Sunshine Cup προκειμένου η διοργάνωση να περατώνεται κάθε χρόνο με επιτυχία αποσπώντας υψηλότατες βαθμολογίες από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Όσοι ενδιαφέρονται να εμπλακούν εθελοντικά στο Cyprus Sunshine Cup 2016, τόσο στην τετραήμερη δοκιμασία «Αυξέντεια» στην περιοχή Λευκάρων – Λυθροδόντα (25-28 Φεβρουαρίου), όσο και στην μονοήμερη διαδρομή στη Βορόκλινη στις 6 Μαρτίου, δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με το τηλ97803070 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@cyclingcy.com.

Πέρα από την εμπειρία, οι εθελοντές θα φιλοξενηθούν τις ημέρες των αγώνων – με πακέτο τροφοδοσίας καθημερινά – από τους διοργανωτές, ενώ θα πάρουν και αναμνηστικά δώρα. Μερικά από τα καθήκοντά τους είναι η σήμανση και επιτήρηση των διαδρομών, η ενημέρωση του κοινού, η συμμετοχή στην οργάνωση της εκκίνησης και του τερματισμού κάθε διαδρομής, αλλά και των τελετών απονομής μεταλλίων.

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές που εδώ και χρόνια είναι μαζί μας. Σίγουρα τους ανήκει ένα σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας του αγώνα» λέει ο Μιχάλης Χατζηϊωάννου της Bikin Cyprus Events, στην οποία έχει αναθέσει την διοργάνωση η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. «Όσοι θα ήθελαν να έρθουν να ενταχθούν στην ομάδα μας και να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν μαζί μας» προσθέτει.

Το Cyprus Sunshine Cup, που γιορτάζει φέτος είκοσι χρόνια ζωής, διοργανώνεται με τη χορηγία του ΚΟΤ και τη στήριξη του ΚΟΑ, της Ελληνικής Τράπεζας, της ασφαλιστικής Atlantic, της ΕΤΑΠ Λάρνακας, του Δήμου Λευκάρων και της Κοινότητας Λυθροδόντα.

Για όλα τα νέα μείνετε συντονισμένοι στο www.cyclingcy.com και στο www.facebook.com/CyprusSunshineCup.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here