Γράφει ο Κώστας Ιωάννου

Με οδηγό την περσινή έξοχη πορεία που έφερε την ομάδα στη Επίλεκτη κατηγορία θα πορευτεί και φέτος η Γεροσκήπου. Ήδη ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Το καλό είναι ότι η διοίκηση πέτυχε να κρατήσει στην ομάδα τους ποδοσφαιριστές που ήθελε. Ο βασικός κορμός των παικτών από πέρυσι παρέμεινε κάτι που σημαίνει πως θα διατηρηθεί η χημεία και η ομοιογένεια. Δυο στοιχεία που ήταν από τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας την περσινή σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό του οικογενειακού κλίματος και της υγείας που υπάρχει στη Γεροσκήπου το γεγονός, πως όλοι οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν ευχαριστημένοι που θα παραμείνουν για άλλη μια αγωνιστική περίοδο στην ομάδα.

Πέρα από το βασικό κορμό του ποδοσφαιρικού τμήματος, στα θετικά της Γεροσκήπου είναι το γεγονός πως στον πάγκο θα βρίσκεται ο νεαρός και εξελίξημός προπονητής Σάββας Πικραμένος ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας.

Ο νέος κόουτς των «κυανέρυθρων» δεν χάνει χρόνο και ήδη μαζί με τη διοίκηση συνεχίζουν τον σχεδιασμό του έμψυχου δυναμικού και της νέας σεζόν ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Επίλεκτης κατηγορίας.

Οι στόχοι και οι βλέψεις της Γεροσκήπου με την πρόσληψη του κόουτς Πικραμένου, αυξήθηκαν και άπαντες επιθυμούν η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά οι επιτελείς του συλλόγου έχουν καταφέρει με γρήγορες κινήσεις να ολοκληρώσουν σε μεγάλο βαθμο της μεταγραφικες τους υποθέσεις.

Η εκτίμηση των ανθρώπων του συλλόγου είναι ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές. Έγιναν κινήσεις ουσίας και αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές σε θέσεις που η διοίκηση και ο προπονητής έκριναν απαραίτητο.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες οι επιτελείς της Γεροσκήπου βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με δυο ποδοσφαιριστές. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here