Τελειώνει ακόμη μία αγωνιστική χρόνια για τις ομάδες του ομίλου μας. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή θα είναι από τις λαμπρότερες της ιστορίας του ομίλου, αφού καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ανδρών και νέων. Το πρωτάθλημα ανδρών έρχεται μετά από 14 χρόνια παρουσίας μας στο πρωτάθλημα το οποίο μέχρι και φέτος κατακτούσε η Λευκωσία.

Θα θέλαμε όμως να το αφιερώσουμε στον ‘αρχιτέκτονα’ αυτής της ομάδας που δεν είναι άλλος από τον coach. Για τους παλαιότερους της ομάδας, θυμόμαστε στην αρχή αυτής της προσπάθειας να χάνουμε με διαφορά άνω των 30 τερμάτων, να παίζουμε 3 αγώνες σε μία μέρα λόγο έλλειψης παικτών αφού ήμασταν μία χούφτα πιτσιρικάδων. Ήταν ο coach όμως που μας έδινε θάρρος να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε. Ήταν αυτός που μας έκανε να βλέπουμε ψιλά όταν οι άλλες ομάδες μας ‘ταπείνωναν’ σκοράροντας ασταμάτητα. Ήταν αυτός που μας έπαιρνε στην πισίνα όταν οι γονείς μας δεν μπορούσαν επειδή πραγματικά πίστευε σε εμάς. Ήταν αυτός που ξόδευε περισσότερες ώρες από το κανονικό ωράριο να μας διδάξει ακόμα περισσότερα. Και άρχισε να φτάνει η στιγμή που όλοι αυτοί οι κόποι άρχισαν να αποδίδουν καρπούς. Αρχίσαμε να κερδίζουμε παιχνίδια, να γινόμαστε περισσότεροι και να αρχίσουμε να δημιουργούμε μια οικογένεια. Φτάσαμε στο αποκορύφωμα του να έχουμε εμείς την δυνατότητα να έχουμε την δυνατότητα να ‘ταπεινώνουμε’ ομάδες αλλά ο coach ουδέποτε μας άφησε να το κάνουμε γιατί μας έμαθε πρώτα να είμαστε σωστοί αθλητές και να σεβόμαστε τους αντιπάλους.

Οι κατακτήσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλων άρχισε να γίνεται πλέον ο κύριος στόχος της χρονιάς. Η συμμετοχή 7 υδατοσφαιριστών –αν αναλογιστεί κανείς ότι μια ομάδα αποτελείτε από 13 παίκτες αυτός ο αριθμός είναι εξαιρετικός – στην εθνική νέων αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα της σκληρής δουλειάς, επιμονής και υπομονής. Το αφιερώνουμε στον coach, επειδή μας έκανε πρώτα σωστούς αθλητές και μετά πρωταθλητές, γιατί μας έδωσε την δυνατότητα να επισκεφθούμε κορυφαίους ναυτικούς ομίλους όπως η Βουλιαγμένη και να αποκτήσουμε εμπειρίες, γιατί μας έκανε να νιώσουμε οικογένεια, γιατί ήταν ο δεύτερος μας πατέρας, γιατί είναι ο αρχιτέκτονας ενός κοσμήματος πλέον της πόλης, γιατί μας κράτησε μακριά από τους πειρασμούς της σύγχρονης εποχής όπως τα ναρκωτικά.

Για αυτό coach σου το αφιερώνουμε με όλη μας την αγάπη!

Οι υδατοσφαιριστές σου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here