Με κοινό στόχο, δηλαδή, τη νίκη και τους τρεις βαθμούς θα αγωνιστούν Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Πάφος fc τη Δευτέρα στο Παραλίμνι. Η γηπεδούχος ομάδα θέλει τη νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις, την ίδια ώρα που η Πάφος θέλει άλλο ένα τρίποντο για να συνεχίσει τον δρόμο για την εξάδα. Οι δύο ομάδες αναμένεται να τα δώσουν όλα για το υπερπολύτιμο τρίποντο.

Στην Πάφο βοήθησε η διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν προσβληθεί από κορονοϊό και έπρεπε να μείνουν σε καραντίνα. Όπως είναι σήμερα τα δεδομένα, η παφιακή ομάδα είναι “καθαρή” από όλα, όπως δήλωσε στον Σπορτ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Πολύβιος Παλιούρας. Σιγά – σιγά έχουμε καθαρίσει, δεν είχαμε άλλα κρούσματα και ανά τακτά χρονιά διαστήματα κάνουμε τεστ για να είμαστε σίγουροι ότι όλα είναι εντάξει. Επίσης έχουμε επιστροφές και πιστεύω θα έχουμε την πιο πλήρη σύνθεση από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Από τον αγώνα θα απουσιάσουν σίγουρα οι Αραγιούρι και Ναβαρόνε, με τον Ντιμίτρι Μιχαηλένκο να έχει αρκετές επιλογές για να καλύψει τα κενά. Στα θετικά είναι και η επιστροφή του Τόρρες, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Μάλιστα, έλαβε μέρος και στο οικογενειακό διπλό δείχνοντας ορεξάτος.

Βαλακάρι

Πρόσωπο των ημερών είναι ασφαλώς ο διεθνής Φιλανδός ποδοσφαιριστής της Πάφος fc Όνι Βαλακάρι, ο οποίος πέτυχε ένα εντυπωσιακό τέρμα κατά της Εθνικής Γαλλίας και έστρεψε εκ νέου τα βλέμματα επάνω του. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο αρκετών ομάδων και πολύ σύντομα θα κάνει το άλμα σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Η Πάφος είναι τυχερή που έχει στις τάξεις της ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή που πλέον αποτελεί ένα ακριβό περιουσιακό στοιχείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here