Κοντά στην προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών στον πρώτο της αγώνα στο Πρωτάθλημα των Εθνών βρίσκεται ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, ο κ. Κούμας εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Νορβηγία, τονίζοντας όμως το βαθμό δυσκολίας του αγώνα ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο την Κυριακή, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Εθνικής μας με αντίπαλο τη Σλοβενία στο ΓΣΠ, να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

“Η δική μου φιλοσοφία όσον αφορά την Εθνική είναι να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και να μιλάμε για στόχους. Το σημαντικό για εμένα είναι οι ποδοσφαιριστές που έρχονται στην Εθνική ομάδα να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους να έχουν αγωνιστικότητα και θα έρθουν και οι επιτυχίες. Νομίζω ότι  μετά τις επιτυχίες των Σωματείων μας στην Ευρώπη, θα έρθει και η ώρα της Εθνικής. Ο αγώνας με τη Νορβηγία είναι πολύ δύσκολος, αυτό φαίνεται και από την παράδοση αφού σε εννέα αγώνες στο παρελθόν χάσαμε, ελπίζω όμως ότι αυτή τη φορά τα πράγματά θα είναι αλλιώς.

Αυτό που έχει σημασία είναι να γίνει καλή προσπάθεια. Θέλω να πιστεύω ότι τα παιδιά θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να πάρουμε την Εθνική  μας ακόμα πιο μπροστά”, ανέφερε ο κ. Κούμας,  οποίος μίλησε και για τον αγώνα της Κυριακής με τη Σλοβενία στο ΓΣΠ, τονίζοντας την ανάγκη ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα μας.

“Την Κυριακή το βράδυ παίζουμε εντός έδρας με τη Σλοβενία, ομάδα που είναι κοντά στη δική μας δυναμικότητα. Η συμβολή του κόσμου θα είναι πάρα πολύ σημαντική. Ως Ομοσπονδία έχουμε τα οικογενειακά πακέτα και κάποιες άλλες προσφορές που έχουμε κάνει και θέλω να καλέσω τον κόσμο να  έρθει, να στηρίξει την Εθνική και πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να νιώσουν τη ζεστασιά του κόσμου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here