Δέκα χρόνια sentra24 γιορτάζουμε φέτος. Δέκα χρόνια γεμάτα αθλητική ενημέρωση. Δέκα χρόνια στο κυνήγι του αθλητικού ρεπορτάζ. Δέκα χρόνια δίπλα στον φίλαθλο.

Όλα ξεκίνησαν το 2007 ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στη δημοσιογραφία. Αν και αρχικά είχα εμπλακεί με το πολιτικοοικονομικό ρεπορτάζ, μιας και είχαμε πολλές εξελίξεις στην Κύπρο με την ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην ΟΝΕ, αλλά και το κυπριακό πρόβλημα, τελικά πήρα άλλο δρόμο.

Μια κενή θέση στο αθλητικό τμήμα στον τηλεοπτικό σταθμό Πάφος TV έμελλε να μου αλλάξει την πορεία. Έτσι, από τα πολιτικοοικονομικά ζητήματα μεταφέρθηκα στα αθλητικά. Η ανάγκη για μια πιο άμεση ενημέρωση, μιας και οι αθλητικές ειδήσεις ήταν πάρα πολλές, έκαναν το «κλικ» για δημιουργία αθλητικής ιστοσελίδας, της πρώτης στην τότε εποχή.

Η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα που είχα δημιουργήσει, το 2007, ήταν το www.pafitikoderby.com και επειδή ήταν κάπως τοπικό, μετονομάστηκε το 2009 σε sentra24.com.

Θυμάμαι τότε με ένα μικροφωνάκι και μια Canon Eos 450 στο χέρι αλώνιζα τα γήπεδα. Από την Πάφο στη Λευκωσία και ξανά πίσω στην Πάφο.

Κάθε Σαββατοκύριακο βρισκόμουν στους αγωνιστικούς χώρους. Από τη μία το πάθος και το μεράκι για το γράψιμο και από την άλλη οι γνωστοί μου στο γήπεδο, μου έδιναν δύναμη να κάνω αυτό που αγάπησα.

Χρόνο με τον χρόνο η αθλητική ιστοσελίδα sentra24.com αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Σήμερα, η ιστοσελίδα μας εξακολουθεί να παραμένει δίπλα στον φίλαθλο, παρά τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται κατά καιρούς.

Η ιστοσελίδα μας θα συνεχίσει αυτό το όμορφο ταξίδι στον κόσμο της αθλητικής δημοσιογραφίας έγκυρα και έγκαιρα όπως ξεκίνησε.

ΜΑΡΙΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

Πιο κάτω δείτε μερικές φωτογραφίες από το αρχείο μας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here