Η ιστοσελίδα μας πήρε και δημοσιεύει αυτούσια την πιο κάτω επιστολή διαμαρτυρίας κατά της ΠΟΑΣΠ και τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό.

Δεν μας εκπλήσσει τίποτα!

Καμιά έκπληξη δεν μας κάνει τα όσα αναφέρει συγκεκριμένη αθλητική ιστοσελίδα όσο αφορά τα πράγματα και θαύματα που συμβαίνουν στον χώρο του αγροτικού ποδοσφαίρου καθώς τα βιώνουμε και οι ίδιοι μας από την αρχή του πρωταθλήματος.

Δυστυχώς ανήκουμε στα σωματεία τα οποία αντιμετωπίζονται όπως πρέπει από την ομοσπονδία καθώς έχουμε στοχοποιηθεί από την αρχή της χρονιάς και πρόσφατα μάλιστα είχαν παραπεμφθεί στην δικαστική επιτροπή ποδοσφαιριστές και παράγοντες μας όμως στο τέλος της ημέρας αθωώθηκαν πανηγυρικά…

Κάναμε αρκετές φόρες την σκέψη να αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα αλλά δεν το κάναμε ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα αλλάξουν αλλά αντί αυτού χειροτερεύουν μέρα με την ημέρα. Όπως φημολογείται στις δυο τελευταίες αγωνιστικές έγιναν πράγματα και θαύματα καθώς ακόμη και κίτρινες κάρτες χρεώθηκαν σε λάθος ποδοσφαιριστές για να μην χάσουν τους επόμενους αγώνες… Αν όντως δεν είναι φήμες και ισχύουν, τότε όλοι μαζί ας βάλουμε την ταφόπλακα στο αγροτικό ποδόσφαιρο και αντί για πρωτάθλημα να μαζευόμαστε κάθε Σάββατο σε μια γειτονιά και να παίζουμε το πρωτάθλημα της αλάνας μακριά από σκοπιμότητες και προκατειλημμένες αποφάσεις διαιτητών και παραγόντων….

Είναι κρίμα τόσο εμείς σαν φίλαθλοι όσο και οι ποδοσφαιριστές να χάνουμε τον χρόνο μας και τα χρήματα μας να κάνουμε θυσίες, να στερούμαστε τις οικογενειακές μας στιγμές τα Σαββατοκύριακα γι΄ αυτό που αγαπάμε και κάποιοι να προσπαθούν με το έτσι θέλω να καθορίσουν τα αποτελέσματα, τους νικητές και τους πρωταθλητές.

Η κατάσταση πλέον έφτασε στο απροχώρητο, ολοένα και περισσότερα σωματεία αντιδρούν και διαμαρτύρονται στα πλαίσια που τους επιτρέπονται καθώς υπάρχει και η απειλή για παραπομπή στην δικαστική και πλέον αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά το πρωτάθλημα θα γίνεται με 2 ή 3 το πολλή ομάδες και τότε θα γαλανέ και οι πέτρες. Είναι πλέον στο χέρι των διοικούντων να αποδείξουν με τις πράξεις τους το αντίθετο.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here