Σε τρεις εβδομάδες αρχίζει το πρωτάθλημα, με την Πάφος fc να καλείται να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Μια αποστολή που όπως φαίνεται δεν θα είναι η εξάδα (θα είναι έκπληξη αν το πετύχει), αλλά μια άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Με αυτά τα λίγα που βλέπουμε, δεν μας αφήνουν να εκφραστούμε καλύτερα. Μπορεί η ομάδα να διαθέτει ισχυρές μονάδες, μπορεί η ομάδα να έχει έναν ικανό προπονητή, αλλά ως σύνολο ακόμα δεν μας λέει κάτι.

Για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν, και ενώ η ομάδα έπρεπε να ήταν κομπλέ σε όλες τις γραμμές, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Πέραν του επιθετικού κομματιού, που η ομάδα διαθέτει αξιόλογους επιθετικούς και ίσως από τους καλύτερους του πρωταθλήματος, μεσοαμυντικά έχει κενά. Έγινε η προσπάθεια με τον Ρομπέρζ, έναν εξαίρετο αμυντικό, αλλά ως εκεί. Τα κενά στην άμυνα είναι μεγάλα και ασφαλώς πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Και δεν είναι μόνο αυτά.

Η λύση δεν είναι να φέρεις δύο-τρεις αμυντικούς στο τέλος της προετοιμασίας, αλλά να έχεις το ρόστερ σου κλειστό από την αρχή για να μπορεί ο προπονητής να στρώσει όπως θέλει και όπως πρέπει να πλάνα του. Δεν γίνεται χρησιμοποιεί άλλους ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία και άλλους στα επίσημα παιχνίδια. Δεν φτιάχνεις έτσι ομάδα για εξάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here