Μια Εικόνα Χίλιες Λέξεις. Εμπνευστείτε και μεταφέρετε ένα μήνυμα μέσω φωτογραφίας, εικόνας ή ζωγραφικού πίνακα κλπ.

Μερικές ιδέες για το θέμα σας είναι το περιβάλλον, η ειρήνη, η ισότητα των φύλων κλπ. Στείλτε μας την ψηφιακή φωτογραφία ή την εκτυπωμένη φωτογραφία σας με διαστάσεις 50cmx40cm στο email cyiff2019@gmail.com με θέμα “ΦωτοΜήνυμα”.

Οι επιλεγμένες φωτογραφίες θα προβληθούν στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στη Λευκωσία, κατά τη διάρκεια του 14ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου 25-29 Νοεμβρίου 2019. Ώρες έκθεσης: 5μμ-11μμ. Προθεσμία υποβολής φωτογραφιών 10 Νοεμβρίου 2019.

Οι φωτογραφίες θα επιστραφούν στους φωτογράφους. Πληροφορίες 99798112

To 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου κατέχει τη διεθνή διάκριση EFFE Label “Europe for Festivals, Festivals for Europe”, έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας, έχει τη στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού, του Εθνικού Μηχανισμού για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, καθώς και των ξένων πρεσβειών στη Κύπρο. Σκοπός του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου είναι να ενημερώσει και να εμπνεύσει το κοινό μέσα από υπέροχες ταινίες. Η θέση της γυναίκας, η διαφορετικότητα καθώς και το προσφυγικό έχουν εξέχουσα θέση και μπορεί να είναι ένα μήνυμα στη φωτογραφία σας. Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου πραγματοποιείται ετησίως με στόχο να γίνει το καλύτερο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Κινηματογράφου με νέους, επιτυχημένους καλλιτέχνες από ολόκληρο τον κόσμο.

Είσοδος Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here