Γράψαμε την περασμένη εβδομάδα ότι η Πάφος fc είναι άρρωστη και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Γράψαμε επίσης ότι με το ανορθόδοξο ποδόσφαιρο που παίζει, δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό στη φετινή χρονιά… Κι’ όμως…

Για άλλη μια φορά η ομάδα μάς διαψεύδει… Διαψεύδει ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό που για τόσες αγωνιστικές έδειξε να μην έχει τις δυνάμεις για κάτι καλό.

Στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ παρόλο που δεν ήταν φαβορί, κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Αυτή η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες και μάλιστα πολύ περισσότερες από όσες έδειξε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Παρόλο που έχει ένα σωρό προβλήματα κατάφερε, έστω και αν αγωνιζόταν με ποδοσφαιριστή λιγότερο για περίπου μισή ώρα, να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και να δηλώσει για άλλη μια αγωνιστική ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και μπορεί όχι μόνο να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις, αλλά και να έχει ρόλο πρωταγωνιστικό στο δεύτερο γκρουπ.

Η Πάφος λοιπόν, απέδειξε για άλλη μια αγωνιστική ότι μπορεί περισσότερα στον φετινό μαραθώνιο και η πορεία της μέχρι τώρα είναι πλασματική.

Έτσι, στις επόμενες αγωνιστικές καλείται να συνεχίσει στις καλές εμφανίσεις και να πετύχει τον στόχο που δεν είναι άλλος από την εύκολη παραμονή στην κατηγορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here