Το προσεχές διήμερο 29-30 Μαρτίου θα λάβει χώρα το Aphrodite Women Cycling Race στην Πάφο. Ο αγώνας που συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας θα φιλοξενήσει επαγγελματίες αθλήτριες από το εξωτερικό ενώ θα λάβει μέρος και η Activate Cyprus Mixed Team με την Κύπρια πρωταθλήτρια Άντρη Χριστοφόρου.

Την πρώτη μέρα του αγώνα οι αθλήτριες θα κληθούν να διανύσουν την απόσταση των 28.6χλμ στο χωριό Νικόκλεια, σε ατομική χρονομέτρηση. Ακολούθως το Σάββατο (30/3) τις κοπέλες περιμένει μια point to point διαδρομή 96χλμ, με τα 76χλμ από αυτά να είναι χρονομετρημένα. Η αρχή και το τέλος του χρονομετρημένου κομματιού θα είναι το χωριό Κούκλια, σε μια διαδρομή όπου οι αθλήτριες αναμένεται να ξεπεράσουν τα 1.600 μέτρα ανάβασης.

Στο Aphrodite Cycling Race θα διαγωνιστούν οι Εθνικές ομάδες Ελλάδας, Ρωσίας, Σλοβακίας και Ισραήλ που θα πλαισιωθούν από τις Activate Cyprus Mixed Team και την Brother UK-Tifosi. Ο αριθμός των συμμετεχόντων αθλητριών θα φτάσει τις 28. Ανάμεσα τους θα βρίσκεται και η Άντρη Χριστοφόρου που φιλοδοξεί να μαζέψει πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020.

Διοργανωτές αγώνα, που βρίσκεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Πάφου, είναι η Activate Cyprus και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ενώ χορηγοί είναι οι SIXT, SKODA και UNICARS. Υποστηρικτές είναι ξενοδοχειακές μονάδες Aliathlon Resort, Capital Coast Resort & Spa, Mayfair Gardens και St. George Hotels.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here