02

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ της Χρυσομηλιας δίδει τα συγχαρητήρια του στην Αναγέννηση Ελπίδα για την απογευματινή νίκη με 2-0. Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά και για τη διαιτησία του αγώνα.
“Εκ μέρους του Δ.Σ του Σωματείου Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου θέλουμε να εκφράσουμε και δημόσια τα συγχαρητήρια μας προς το σωματείο της Αναγέννησης Ελπίδας για την σημερινή δίκαιη νίκη τους.
Επίσης συγχαρητήρια εκφράζουμε και προς την διαιτησία της αναμέτρησης καθώς στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ενός πολύ δύσκολου αγώνα καθώς με την αμερόλιπτη και δίκαιη στάση της βοήθησε στο να γίνει ένας ισότιμος και αθλητοπρεπής αγώνας. Τέτοιες διαιτησίες πρέπει να προβάλονται καθώς αυτές θέλουμε να βλέπουμε κάθε φορά στο γήπεδο.
Όσο αφορά την ομάδα μας δυστυχώς τερμάτισε ένα νικηφόρο σερί αγώνων αλλά εμείς κρατάμε την καλή εμφάνιση. Ίσως αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί να μην χάναμε τον αγώνα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αναγνωρίζοντας τις καλές εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών της ομαδας θα παραθέσει προς τιμή τους δεξίωση την ερχόμενη Τρίτη θέλοντας παράλληλα να διατηρήσουμε και το οικογενειακό κλίμα που επικρατει από την αρχή της χρονιάς ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και το συμβούλιο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here