Μια Πάφο όπως την ονειρεύονται οι φίλαθλοι της βλέπουμε στις τελευταίες αγωνιστικές. Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς έχει κερδίσει διαδοχικά Ένωση, Ερμή και Αλκή, και με τους εννιά βαθμούς που μάζεψε έθεσε γερές βάσεις για εκπλήρωση του στόχου της παραμονής. Πλέον, με 31 βαθμούς νοιώθει πιο άνετα, αφού βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από την ΕΝΠ και πέντε από την Αλκή.

Μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος εκκρεμούν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές, πράγμα που σημαίνει ότι, πέραν της πρωτοπόρου Ανόρθωσης και του Ερμή που υποβιβάστηκε, οι άλλες τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Περισσότερες ελπίδες έχει η Πάφος, ωστόσο, χρειάζεται να περάσουν ακόμα μία με δύο αγωνιστικές για να ξεκαθαρίσει περισσότερο το τοπίο.

Το Σαββατοκύριακο, η Πάφος φιλοξενεί τη Δόξα και με νίκη ίσως και να κλειδώσει την παραμονή της νοουμένου ότι θα χάσει το Παραλίμνι από την Ανόρθωση. Εάν η Πάφος κερδίσει πάει στους 34 βαθμούς και αφήνει το Παραλίμνι στους 25. Έτσι, αφήνει την ΕΝΠ εννέα βαθμούς πίσω, κάτι που είναι αδύνατον να ανατραπεί στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Μαθηματικά, η Πάφος θα χρειασθεί ακόμη ένα βαθμό για να σιγουρέψει την παραμονή της.

Στον άλλο αγώνα, η Αλκή αναμετράται με τον Ερμή και αναμένεται να κερδίσει εύκολα ή δύσκολα την αναμέτρηση και να κάνει τους βαθμούς της 29.

Ουσιαστικά, εάν ηττηθεί η ΕΝΠ από την Ανόρθωση, τότε ευνοούνται Πάφος και Αλκή, νοουμένου ότι θα κερδίσουν Δόξα και Ερμή αντίστοιχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here