Να που η Πάφος πήρε το διπλό στο Παραλίμνι απέναντι στην ΕΝΠ και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Πλέον, κοιτάζει τη συνέχεια πολύ πιο αισιόδοξα έχοντας περισσότερες πιθανότητες για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η συνέχεια παραμένει δύσκολη, ωστόσο, εάν η Πάφος κερδίσει τον Ερμή, που πρέπει να τον κερδίσει, θα κάνει άλλο ένα βήμα για παραμονή. Μάλιστα, με συνδυασμό αποτελεσμάτων των άλλων αναμετρήσεων, η παφιακή ομάδα θέτει βάσεις για παραμονή.

Οι άλλοι αγώνες είναι Αλκή – Ένωση και Δόξα – Ανόρθωση. Στον πρώτο αγώνα, οποιοδήποτε αποτέλεσμα και αν έρθει, ευνοεί την Πάφο. Είτε κερδίσει η μια από τις δύο ομάδες, είτε λήξει ισόπαλος ο αγώνας, και νοουμένου ότι η Πάφος θα κερδίσει, θα αφήσει είτε τη μία, είτε την άλλη ομάδα, ή ακόμα και τις δύο ομάδες πίσω στη βαθμολογία. Θυμίζουμε ότι η Πάφος έχει 25 βαθμούς, η ΕΝΠ 24 και η Αλκή 23. Φυσικά, το πιο ευνοϊκό σενάριο θα ήταν να κερδίσει η Πάφος και η ΕΝΠ. Στο σενάριο αυτό, η Πάφος πάει στους 28 βαθμούς, η ΕΝΠ στους 27 και η Αλκή παραμένει στους 23.

Στον άλλο αγώνα, η Δόξα φιλοξενεί στην Ανόρθωση… Εάν κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα, τότε κάνει βήμα παραμονής, ειδικά άμα ηττηθεί η Αλκή από την ΕΝΠ.

Με λίγα λόγια, εάν ηττηθεί η Αλκή, ευνοούνται όλες οι άλλες ομάδες. Σε περίπτωση που κερδίσει, τότε η κατάσταση μένει ως έχει και η αγωνία παρατείνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here