Είπε πολλές αλήθειες ο Ζέλικο Κόπιτς στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το τέλος του ψεσινού αγώνα.

Όταν ρωτήθηκε για το φτωχό απολογισμό και αν σκέφτεται να παραιτηθεί, είπε ότι «Από την πρώτη μέρα είχα πολλές δύσκολες καταστάσεις. Προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα, αλλά δεν έγινε κάτι. Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει στο επόμενο παιχνίδι».

Από την πρώτη ημέρα είπε, είχε πολλές δυσκολίες… Εδώ δεν τον αδικούμε. Να μην ξεχνάμε με ποιους έκανε προετοιμασία ο άνθρωπος και με ποιους καλείται να παίζει.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άμοιρος ευθυνών. Αντιθέτως, έχει και αυτός σοβαρότατες ευθύνες και όφειλε τουλάχιστον να παραιτηθεί. Το να μένει στον πάγκο και να παρουσιάζει μια τέτοια αγωνιστική εικόνα είναι προσβλητική ακόμα και για τον ίδιο.

Άμοιροι ευθυνών είναι ασφαλώς και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές. Πώς είναι δυνατόν να παρουσιάζονται σε τέτοια αγωνιστική κατάσταση; Είναι επαγγελματίες αυτοί οι ποδοσφαιριστές ή όχι; Ακόμη και αν δεν έκαναν προετοιμασία με την ομάδα τον Ιούλιο δεν δικαιολογούνται να κάνουν τέτοια παιδιαριώδη λάθη. Ούτε μια πάσα δεν μπορούν να ανταλλάξουν…

Όσο αφορά τη συνέχεια, πρώτη ενέργεια που πρέπει να γίνει είναι ασφαλώς η αλλαγή προπονητή. Σίγουρα δεν θα έρθει κάποιος με μαγικό ραβδί, αλλά… Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όποιος δεν μπορεί πρέπει να φεύγει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here