Είπε πολλά ο Χρίστος Γλυκύς

13244070 494157370778787 5284807303097842142 o 1024x683 Είπε πολλά ο Χρίστος Γλυκύς

Παραμένει στα ύψη η αγωνία του κόσμου, καθώς η διοίκηση της παφιακής ομάδας επιμένει να μην ανακοινώνει οτιδήποτε όσο αφορά τα μεταγραφικά. Η παράταση αυτή δεν αναμένεται να κρατήσει για πολύ ακόμη, καθώς πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας (τέλος του μήνα), κάτι που θα «αναγκάσει» τους διοικούντες να ανακοινώσουν μαζικά προπονητή και ποδοσφαιριστές.

Ο Χρίστος Γλυκύς, για άλλη μια φορά είπε πολλά, χωρίς ωστόσο να πει ονόματα. Πάντως, αφήνει να νοηθεί ότι κάτι πολύ καλό ετοιμάζουν και που αναμένεται να φέρει ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας και όχι μόνο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Άστρα, απεκάλυψε ότι ο προπονητής θα είναι Λευκορώσος και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί. «Είμαστε σε επαφή με τον προπονητή, έμεινε το διαδικαστικό κομμάτι του συμβολαίου. Θα είναι ξένος, Λευκορώσος» ανέφερε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι, «Έχει δουλέψει και εκτός της χώρας του. Θα είμαστε δίπλα του. Ο προπονητής έχει δώσει κάποιες οδηγίες».

Όσο αφορά τους συνεργάτες του (β. προπονητής, γυμναστής κλπ), πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα είναι δικής του επιλογής και πιθανόν συμπατριώτες του.

Απ’ εκεί και πέρα, είναι το θέμα με τους ποδοσφαιριστές. Το πιο λογικό, μιας και έχουν στενέψει τα όρια, καθώς πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας, είναι να έχει συμπληρωθεί το ρόστερ. Άλλωστε, αυτό αφήνει να νοηθεί με τις δηλώσεις του: «Μετά την πρόσληψη του προπονητή, θα ανακοινώσουμε και ποδοσφαιριστές. Θα γίνουν πολλές αλλαγές»

Τέλος, ο κ. Γλυκύς επιμένει ότι θα έρθουν και ποδοσφαιριστές που θα συζητηθούν. «Στο ρόστερ θα υπάρξουν και παίκτες που θα εντυπωσιάσουν. Μετά την κάθοδο του προπονητή θα ανακοινωθεί και ο πρώτος ποδοσφαιριστής κράχτης» τονίζει χαρακτηριστικά.