Η ΕΝΑΔ ταξίδεψε στο Παραλίμνι έχοντας στο απουσιολόγιο και εκτός μάχης έξι βασικούς ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού, τους Σωκράτη Σωκράτους, Δημήτρη Γιαννακού, Andrejs Pereplotkins, Bogdanov Stoil, Νικόλα Χριστοφίδη και τον Μάριο Ιωάννου ο οποίος αν και ξεκίνησε στην ενδεκάδα ανάγκης του Κ. Σωκράτους τελικά αποχώρησε τραυματίας στο 20′.

Οι επιλογές συνεπώς ήταν περιορισμένες και ο Κώστας Σωκράτους αναγκάστηκε λόγω των απουσιών να καταφύγει και σε μετακινήσεις ποδοσφαιριστών σε θέσεις όχι και τόσο γνώριμες σε αυτούς. Η κούραση επίσης ήταν ένας παράγοντας που θα έπαιζε το δικό της ρόλο αφού ως επί το πλείστον οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη θα αγωνιζόντουσαν και στον αγώνα με την Ένωση (αναγκαστικά).

Παρόλα αυτά, η ομάδα της ΕΝΑΔ ξεκίνησε καλά τον αγώνα και δεν δυσκολευόταν να κρατήσει μακριά από την περιοχή της τον αντίπαλο. Η πίεση υπήρχε από την Ένωση αλλά η μεσοαμυντική γραμμή ήταν καλά στημένη και σε καλή μέρα και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Αντίθετα, λίγο έλειψε στo 20′ να παγώσει το Τάσος Μάρκου όταν μετά από κόρνερ του Πικραμμένου, ο Opara έπιασε την κεφαλιά και λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα αντίπαλα δίκτυα οι αμυντικοί της Ένωσης έδιωξαν πάνω στη γραμμή.

Η Ένωση συνέχισε να έχει την κατοχή και να πιέζει για το γκολ όμως δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της ενώ όσες στιγμές χρειάστηκε τόσο οι αμυντική γραμμή όσο και ο τερματοφύλακας είχαν έγκαιρες και σωτήριες επεμβάσεις.

Κάπως έτσι τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο ενώ παρόμοια ήταν η εικόνα και στην επανάληψη. Ανούσια κατοχή και πίεση από τους γηπεδούχους και ελάχιστες απειλητικές στιγμές.

Μετά το 75′ η  κούραση των ποδοσφαιριστών της ΕΝΑΔ και η έλλειψη επιλογών στον πάγκο της ομάδας έδωσε την ευκαιρία στην  Ένωση να αυξήσει την πίεση και να δημιουργήσει κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά και πάλι οι αμυντικοί αλλά και ο τερματοφύλακας με τις εξαιρετικές του επεμβάσεις κράτησαν το μηδέν. Μάλιστα στο 90′ σε αντεπίθεση της ΕΝΑΔ αν ο Ν. Αιμιλίου, όταν βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή και πλάγια απέναντι από τον τερματοφύλακα της Ένωσης, ήταν πιο ψύχραιμος στο σουτ που δοκίμασε τότε θα μιλούσαμε για την απόλυτη απόδραση από το Τάσος Μάρκου.

Γενικά και με βάση τις πολλές και σημαντικές απουσίες που για μια ομάδα όπως η ΕΝΑΔ με όχι τόσο μεγάλο ρόστερ παίζουν σημαντικό ρόλο αλλά και δεδομένης της ποιότητας της Ένωσης σε μια δύσκολη έδρα, το αποτέλεσμα του αγώνα κρίνεται θετικό και αφήνει άπαντες ικανοποιημένους στο στρατόπεδο της ΕΝΑΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here