Ξεκινούν από σήμερα οι προπονήσεις των ακαδημιών του ΑΠΟΠ στο Α’ Λύκειο και στο Γυμνάσιο της Έμπας για εγγραφή των αθλητών και προπόνηση.

Η ακαδημία του Α.Π.Ο.Π δραστηριοποιείται και φέτος στις περιοχές του Α’ Λυκείου, της Έμπας, Γεροσκήπους και Πόλεως Χρυσοχούς, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο τις ανάγκες των γονέων στο θέμα της μετακίνησης.

Η ομάδα, μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος που εφαρμόζεται εδω και 15 χρόνια έχει ως πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη ταλέντων, την ευχαρίστηση του παιχνιδιού μέσα απο σύγχρονες προπονήσεις καθώς και την δημιουργία ενός πολυδιάστατου χαρακτήρα ο οποίος θα διέπεται απο αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχεία, η αλληλοβοήθεια και το ευ αγωνίζεσθε.

Σημαντική επιτυχία του συμβουλίου σε συνεργασία με τις κρατικές υπηρεσίες, η εγκατάσταση παρκέ στην κλειστή αίθουσα του Α’ Λυκειου, έργο που θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο μετα απο απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

Η αναβάθμιση των γηπέδων καθώς και η ανανέωση του αθλητικού εξοπλισμού κάθε χρόνο ειναι βασική προϋπόθεση προσφέροντας έτσι το καλύτερο δυνατό στους αθλητές.

Απο το 2003 που ιδρύθηκε το καλαθοσφαιρικό τμήμα, η ομάδα συνεχίζει να κρατά την μηνιαία της συνδρομή στα 30 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Πάνος (Α’ Λύκειο) : 99529249

Δήμος (Έμπα) : 97905352

Δημήτρης (Πόλη Χρυσοχού) : 99260599

Μαρία (Γεροσκήπου) : 99175917

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here