Γράφει ο Κώστας Ιωάννου

Έπιασαν δουλειά στην Πολωνία οι ποδοσφαιριστές των «γαλάζιων». Όλα όσα συνέβησαν στο πρωινό πρόγραμμα.

Την πρώτη του προπόνηση επί Πολωνικού εδάφους πραγματοποίησε το πρωί η Πάφος. Οι παφίτες έπιασαν δουλειά στο προπονητικό κέντρο με τον Ζέλικο Κόπιτς και τους συνεργάτες του να καταρτούν ένα πρόγραμμα αρκετά δυνατό και με μεγάλη ένταση.

Ο Κροάτης τεχνικός έβαλε μπάλα από την πρώτη προπόνηση. Χώρισε τους παίκτες του σε τρία γκρουπ και έκανε ασκήσεις σε μικρό χώρο.

Σκοπός των ασκήσεων που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Πάφου ήταν η καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και να βρουν τις θέσεις τους στην ομάδα. Το πρόγραμμα διήρκησε 1,5ώρα με την ένταση να χτυπάει… κόκκινο σε κάποια στιγμή και τον Ζέλικο Κόπιτς να τους δείχνει πως είναι αγριεμένος.

Στα αξιοσημείωτα της πρωινής προπόνησης είναι το γεγονός ότι οι νέοι ποδοσφαιριστές όπως ο Γιώργος Βαλεριανός και ο Μικέλ Πάνος έβγαλαν όλο το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες τους. Αμφότεροι έδειξαν να βρίσκονται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.

Όσον αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται η προετοιμασία της Πάφου αξίζει να τονίσουμε πως το προπονητικό κέντρο παρέχει πράγματι όλες τις ανέσεις στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή. Είναι σημαντικό ακόμη πως δεν αναγκάζεται η ομάδα να μετακινηθεί για την προπόνηση της.

Η θερμοκρασία είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας, αφού το θερμόμετρο δείχνει 28 βαθμούς κελσίου και στον ήλιο τα πράγματα είναι ζόρικα. Γι’ αυτό άλλωστε και ο Κόπιτς επέλεξε να γίνεται πολύ πρωί η πρώτη προπόνηση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here