Οι άσχημες εμφανίσεις της Πάφος fc τον τελευταίο καιρό σήμαναν συναγερμό στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας που φαίνεται να μην είναι ευχαριστημένο τόσο από την τεχνική ηγεσία, όσο και από τους ποδοσφαιριστές.
Το καμπανάκι κτυπάει πιο δυνατά ασφαλώς για την τεχνική ηγεσία που δείχνει να μην μπορεί να κουμαντάρει το καράβι που λέγεται Πάφος fc. Ο Ντιμίτρι Μιχαηλένκο δεν έδειξε μέχρι στιγμής ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας και «παίζει» με την πλάτη στον τοίχο.
Στο ποδόσφαιρο, όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, την πληρώνει ο προπονητής και αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην ομάδα της Πάφου.
Είναι εμφανές ότι οι πλείστοι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται κατώτεροι των αγωνιστικών δυνατοτήτων τους με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να δείξει το καλό αγωνιστικό πρόσωπο των προηγούμενων αγωνιστικών. Ευθύνες, ασφαλώς, έχουν και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι σε καμιά περίπτωση δεν είναι άμοιροι ευθυνών.
Είναι πλέον γεγονός ότι όσοι ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό κομμάτι της Πάφος fc έχουν αποτύχει παταγωδώς, είτε λέγονται προπονητές, είτε επικεφαλείς ποδοσφαιρικού τμήματος. Η ομάδα, ενώ διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ και από τα πιο ακριβά στο κυπριακό πρωτάθλημα, δεν μπορεί να κερδίσει ούτε τον ουραγό του πρωταθλήματος και μάλιστα να χάνει με τα χέρια κατεβασμένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here