ΠΟΥ:  Αίθουσα Διαλέξεων Β108, κτήριο Συμβουλίου – Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», στην Πανεπιστημιούπολη (Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, Αγλαντζιά)

ΠΟΤΕ:   Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015, 14:30-16:30

ΠΟΙΟΣ:  Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης καιο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο κ. Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, ενώ εκ μέρους του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Βαγγέλης Βασιλείου , Λειτουργός Δημοσίων Σχέσεων.

Τις ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα παρουσιάσουν οι κ. Μιχάλης Στυλιανού, Οικονομικός Αναλυτής στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και πρώην μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής Επιλογής Προσωπικού , κ. Αντώνης Κάφουρος , Λειτουργός Εργασίας Α´, Τμήμα Εργασίας Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και κα Έμμα Ζένιου, Λειτουργός Γραφείου Κινητικότητας, Υπηρεσία Έρευνας και Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστημίου Κύπρου.

Τις προσωπικές τους εμπειρίες θα μοιραστούν με το κοινό οι Ελένη Ζυμπουλάκη , πρώην ασκούμενη στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, Ελένη Ιωσηφίδου, νεαρή επαγγελματίας στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Χιλή, Αθανασία Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνα Μάρκου πρώην και νυν EU CareersAmbassador , και Γιώργος Κρητικός, φοιτητής που συμμετείχε σεErasmus placement στο Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του Bogazi Ç iUniversity στην Τουρκία.

Θα ακολουθήσει Ζωντανή Βιβλιοθήκη με « ανθρώπινα βιβλία », όπου λειτουργοί της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο θα μιλήσουν για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στα πιο πάνω.

Ηλεκτρονικός σύνδεσμος προγράμματος/πρόσκλησης:

Επαγγελματική Σταδιοδομία στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Ανακάλυψε τις ευκαιρίες! 10/11/2015

 https://ucy.ac.cy/career/el/news

 Επικοινωνία:

Γραφείο Σταδιοδρομίας

Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας

Τηλ. 22894057

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here