ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟΣ FC

50 1024x683 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟΣ FC

Εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς γίνεται στην Πάφος fc, αφού οι διοικούντες παρουσιάζονται αρκετά μελετημένοι και υλοποιούν το πλάνο τους σε επαγγελματικά πλαίσια. Από ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, γραφείο τύπου μέχρι και στα εισιτήρια διάρκειας μπορούμε να πούμε ότι γίνεται ζηλευτή δουλειά.

Πρωτόγνωρη για τα τοπικά δεδομένα η μέχρι τώρα δουλειά στην παφιακή ομάδα, που φανερώνει ότι οι επενδυτές είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη διαφορά και να κερδίσουν τις εντυπώσεις, ειδικά στον τομέα οργάνωσης. Οι αλλεπάλληλες με-ταγραφές διεθνών ποδοσφαιριστών, αλλά και η ενίσχυση της τεχνικής ηγεσίας με τον Γάλλο προπονητή φυσικής κατάστασης Leo Djaoui δείχνουν ότι οι επενδυτές θέλουν την ομάδα πανίσχυρη από την πρώτη κιόλας χρονιά.

Νέα αποκτήματα

Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο 21χρονος Antonijs Cernomordijs που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στη προ-ηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε

με την Riga FC στην πρώτη κατηγορία Λετονίας. Είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας Ελπίδων της Λετονίας, ενώ αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας.

Προηγήθηκαν οι μεταγραφές των Vladislavs Gabovs που αγωνίζεται ως δε-ξιός αμυντικός, Darryl Goulon που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, Kenan Horic που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, Ανδρέα Βασιλείου (τερματοφύλακας), Ραφαήλ Γιαγκουδάκη που αγωνίζεται ως αριστερός μέσος και Yvan Yann Erichot που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Πρώτες μεταγραφές ήσαν οι Λόντριτς (πλάγιος επιθετικός), Φιλιμόνοφ (αμυντικός μέσος), Ίβανσιτς (τερματοφύλακας) και ο Τζιάνζα (αριστερός αμυντικός).

Σλοβενία και μετά Κακοπετριά

Στο μεταξύ, η ομάδα θα βρίσκεται στη Σλοβενία μέχρι την Παρασκευή όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στη συνέχεια θα επιστρέφει στην Κύπρο, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της σε αθλητικό κέντρο στην Κακοπετριά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Leo Djaoui

Μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα θεωρείται ο Leo Djaoui. Ο Djaoui είναι κάτοχος πτυχίου Master, σε θέματα φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, ενώ έχει συνεργαστεί με αθλητές υψηλού επιπέδου. Επίσης είναι κάτοχος Master στην Αθλητική Επιστήμη και Έρευνα και σύντομα ολοκληρώνει τον διδακτορικό του τίτλο στην καταγραφή και αξιολόγηση του φόρτου προπόνησης σε ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου. Η ένταξή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αναμένεται να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν πολύ περισσότερο τις επιδόσεις τους.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*