Ικανοποίηση επικρατεί στον Προμηθέα Μουττάλου μετά την οριστική απόφαση για τον τρόπο που θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα.

Η απόφαση για δύο ομίλους των οχτώ ομάδων βόλεψε την ομάδα, η οποία θα ξεκινούσε από τη Β’ κατηγορία. Την απόφαση αυτή χαιρέτησε ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξης Παπαπέτρου.

Πλέον, η προσοχή όλων στην ιστορική ομάδα στρέφεται στον προγραμματισμό, όπου στόχος όλων είναι να φτιαχτεί μια ισχυρή ομάδα, που να θυμίζει τον παλιό καλό Προμηθέα.

“Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Αντιθέτως η ομάδα ξεκινά άμεσα τον προγραμματισμό για να παρουσιαστεί με μεγάλες αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα. Ήδη έχουμε έρθει σε συμφωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές που θα προκαλέσουν αίσθηση” ανάφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας Λάκης Αθανασίου.

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, το προπονητικό τημ βρίσκεται σε ετοιμότητα και μελετά αρκετά ονόματα που θα πλαισιώσουν το ράστερ της νέας περιόδου…

Μεγάλο ρόλο στον προγραμματισμό έχει και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Αχιλλέας Νικολάου, καθώς επίσης και ο γενικός έφορος Κυριάκος Αριστείδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here