Η απόφαση της δικαστικής της ΚΟΠ κατά της Πάφου ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Από τη στιγμή που φαινόταν από το πρόγραμμα εγγραφής των ποδοσφαιριστών στη σελίδα της ΚΟΠ ότι δεν έγινε κανονικά η εγγραφή του ποδοσφαιριστή, τότε η ΑΕΚ και η κάθε ΑΕΚ είχε κάθε δικαίωμα να πράξει το αυτονόητο. Όπως, άλλωστε, θα έπραττε και η Πάφος, έτσι δεν είναι;
Ωστόσο, υπάρχει και μια άλλη πτυχή… Αφού η ΑΕΚ έβλεπε ότι είναι εκτός στο κυνήγι του πρωταθλήματος και η Πάφος κινδύνευε με αφαίρεση έξι βαθμών που ουσιαστικά την σπρώχνουν στη Β’ κατηγορία, θα μπορούσε να μην έκανε ένσταση. Αλλά τώρα πια πέρασαν οι εποχές του ρομαντισμού. Η κάθε ομάδα βλέπει τον εαυτό της και δεν τη γνοιάζει για κανένα άλλο.
Με αυτά και μ’ αυτά, λοιπόν, η AEK από την έκτη θέση ανέβηκε στην πέμπτη θέση, ενώ η Πάφος από τους 14 βαθμούς που είχε, έπεσε στους 7 και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το -7 είναι σίγουρα αρκετά βαρύ και ασήκωτο. Πλέον η ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό και να έρθουν τούμπα όλα όσα σχεδίαζαν οι ρώσοι ιδιοκτήτες της ομάδας, που εξέφρασαν την επιθυμία να φτιάξουν μια δυνατή ομάδα που να πρωταγωνιστεί στην εξάδα.
Φυσικά, κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην Πάφο και ποια η «απάντηση» από πλευράς των ιδιοκτητών της ομάδας που μέχρι είναι πολύ φειδωλοί στις δηλώσεις τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here