Η Αλκή ήταν τελικά η ομάδα που υποβιβάστηκε στη Β’ κατηγορία, καθώς στον πιο κρίσιμο αγώνα ηττήθηκε από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 3-2, με το νικητήριο τέρμα να σημειώνεται στο 90+12…

Από τότε και μετά, είχαμε τις συνηθισμένες δηλώσεις παραγόντων με αρκετά υπονοούμενα. Φαίνεται ότι δεν ήταν συνηθισμένοι σε υποβιβασμό της ομάδας τους, καθώς άλλες χρονιές και ύστερα από συμφωνίες, έβρισκαν θύμα την Πάφο.

Πάντως, πιο σοβαρός αποδείχθηκε ο Λούκας Φανιέρος, ο οποίος εμμέσως παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δίκαια υποβιβάστηκε. Ο πρόεδρος του Ερμή δεν προέβη σε προκλητικές δηλώσεις ή πράξεις… Ούτε μπήκε σε πισίνα για να κολυμπήσει! Μάλιστα, ξεκίνησε και τον προγραμματισμό της ομάδας του κλείνοντας χορηγούς και ποδοσφαιριστές στέλλοντας το μήνυμα ότι επανέρχεται δριμύτερος.

Στην πρώτη κατηγορία επιστρέφει ο Εθνικός Άχνας και ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, δύο ομάδες που πρέπει να ενισχυθούν σημαντικά για να μπορέσουν να σταθούν με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα. Ο προσφυγικός Εθνικός Άχνας θα έχει σίγουρα μια δύσκολη χρονιά, κυρίως λόγω των οικονομικών δυσκολιών, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, που έχει για ηγέτη τον Χριστόφορο Τορναρίτη.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης φαίνεται ότι έχει μεγάλα όνειρα για τον Ολυμπιακό, που προσπαθεί να αναγεννήσει. Μάλιστα, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις είχε αναφερθεί σε ένα επενδυτή που θα προκαλέσει πάταγο…

Αυτός είναι ο πανίσχυρος πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος εάν τελικά εμπλακεί στην ομάδα της Λευκωσίας δεν θα διστάσει να ρίξει μερικά εκατομμύρια έτσι για πλάκα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here