Λίγο πολύ αναμενόμενη η απόλυση του Στίβεν Πρέσλι από τον πάγκο της Πάφος fc. Τα άσχημα αποτελέσματα, αλλά και οι διαφορές που είχε με ποδοσφαιριστές, έφεραν το διαζύγιο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η αλλαγή προπονητή επιβάλλεται, όχι γιατί φέρει αποκλειστική ευθύνη, αλλά γιατί δεν μπορούσε να κουμαντάρει τόσους σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Απ’ εκεί και πέρα, ευθύνες για το άσχημο ξεκίνημα έχουν όλοι όσοι ασχολήθηκαν με τον σχεδιασμό της ομάδας. Δεν γίνεται να κάνεις προετοιμασία με έντεκα ποδοσφαιριστές και λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να έρχονται άλλοι και να αλλάζεις τους σχεδιασμούς σου, γιατί αυτοί που ήρθαν, ή αυτούς που σου έφεραν, είναι καλύτεροι.

Τώρα, όσο αφορά τον επόμενο προπονητή, πρέπει να γίνει σωστή επιλογή. Όχι σε προπονητή της σειράς. Χρειάζεται άτομο που να επιβληθεί στους ποδοσφαιριστές. Ένας προπονητής που να είναι ο άρχοντας των αποδυτηρίων. Να τον σέβονται και να τους σεβαστεί και αυτός.

Ο νέος προπονητής δεν θα έχει στην κατοχή του το μαγικό ραβδί. Για να έρθει η αλλαγή χρειάζεται και η συμμετοχή των ποδοσφαιριστών. Ποδοσφαιριστές που περπατούν στο γήπεδο ή είναι αδιάφοροι δεν πρέπει να έχουν θέση στην ομάδα… Δεν γίνεται κύριε να αμείβεσαι με δέκα και είκοσι χιλιάδες ευρώ τον μήνα και να σέρνεσαι στο γήπεδο!  Και συ διοίκηση, ρίξε 2-3 πρόστιμα να δεις αν τους αρέσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here