Ρίχνοντας μια ματιά στη βαθμολογία, διαπιστώνεις πολύ εύκολα ότι ο στόχος της εξάδας δεν είναι μακριά για την Πάφος fc. Μπορεί να μην παίζει αξιόλογο ποδόσφαιρο, μπορεί να μην έχει πείσει για την αξία της, όμως η εξάδα δεν είναι μακριά.

Έχουμε και λέμε: Στην 6η θέση έχουμε τρεις ομάδες. Τον Εθνικό, τον Απόλλωνα και τη Νέα Σαλαμίνα με 11 βαθμούς. Πιο κάτω η Πάφος με 9… Μόνο δύο βαθμούς είναι η διαφορά από την εξάδα. Μπορεί η ομάδα να έχει χίλια δυο προβλήματα, ωστόσο, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τη ξεγράψει.

Το να ρίχνουμε ευθύνες δεξιά και αριστερά δεν λύνεται το πρόβλημα. Κανείς, είτε αυτοί είναι επενδυτές είτε είναι ποδοσφαιριστές, δεν θέλει να αποτύχει.

Συνεπώς, όλοι μαζί ενωμένοι για να έρθουν καλύτερες μέρες. Κανείς δεν μπορεί να πει ξεγραμμένο έναν Σακό, έναν Γουίλιαμς, έναν Πάντσεο, έναν Μπεριγκό, έναν Νέμετς… Μιλάμε για παικταράδες. Αν αυτή η ομάδα πάρει μπρος κανείς δεν θα μπορεί να τη σταματήσει… Κανείς!

Η διακοπή έρχεται γάντι στην ομάδα. Λογικά θα επιστρέψουν κάποιοι τραυματίες και σε συνδυασμό με τον νέο προπονητή, υπάρχει αισιοδοξία για μια νέα αρχή.

Και να μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και οι περισσότερες ομάδες έχουν αρκετά προβλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here