Ακόμα πιο δύσκολη η συνέχεια στην Πάφος fc, καθώς ακολουθούν τρία σημαντικά  παιχνίδια. Όσους βαθμούς και να πάρει θα είναι επιτυχία, ωστόσο κινδυνεύει, να μην πάρει ούτε ένα. Με τα σημερινά δεδομένα, ναι η Πάφος κινδυνεύει να δεχθεί τρεις ήττες.

Πρώτος αγώνας είναι με τον ΑΠΟΕΛ στο Γ.Σ.Π. στις 18 Οκτωβρίου. Μπορεί η ομάδα της Λευκωσίας να μην είναι στα καλύτερά της, ωστόσο παραμένει πάντα ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Ουζουνίδη ψάχνει τη νίκη – εξιλέωση για να κάνει επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα. Σε πέντε αγώνες έχει πετύχει μόλις δύο νίκες και είναι σαν πληγωμένο θηρίο. Εάν η (σημερινή) Πάφος καταφέρει και πάρει θετικό αποτέλεσμα θα είναι επιτυχία. Εάν δούμε μια άλλη Πάφο, ίσως γίνει και η έκπληξη.

Ακολουθεί ο αγώνας με την Καρμιώτισσα στο Στέλιος Κυριακίδης. Άλλος ένας εξαιρετικά δύσκολος αγώνας, καθώς η ομάδα του  Χρήση Μιχαήλ κερδίζει τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα. Εάν η Πάφος βελτιωθεί, τότε αλλάζουν τα δεδομένα. Όμως με εμφανίσεις όπως τα προηγούμενα ματς δεν έχει ελπίδες για κάτι θετικό.

Ο τρίτος αγώνας στη σειρά, που εντάσσεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, είναι με την ΑΕΚ στο ΑΡΕΝΑ. Η ομάδα της Λάρνακας παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και σίγουρα δεν είναι η ΑΕΚ των προηγούμενων χρόνων. Το θέμα ωστόσο είναι  η Πάφος και τι αγωνιστική εικόνα μπορεί να παρουσιάσει. Εάν η ομάδα της Πάφος fc βελτιωθεί, τότε θα απειλήσει την ΑΕΚ. Απλά πράματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here