«Κύπελλο… Κύπελλο..» φωνάζουν οι φίλοι της Πάφος fc μετά που η κληρωτίδα έβγαλε για αντίπαλο στην επόμενη φάση του κυπέλλου την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Παρότι, πολλοί ήθελαν την ΑΕΚ Λάρνακας για πολλούς λόγους, η κληρωτίδα είχε αντίθετη άποψη.

Όπως και να έχει, η ΕΝΠ είναι μια καλή κλήρωση για την παφιακή ομάδα που θέλει την πρόκριση στα ημιτελικά. Οι αγώνες είναι διπλοί με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στην Πάφο και τον επαναληπτικό στο Παραλίμνι. Σύμφωνα με την ΚΟΠ, οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 20 και 27 Φεβρουαρίου.

Τώρα, στο αγωνιστικό μέρος, η Πάφος ασφαλώς υπερτερεί ποιοτικά απέναντι στην ΕΝΠ, όμως αυτό δεν λέει και πολλά. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί η ομάδα του Παραλιμνίου. Άλλωστε η Πάφος απέναντι στους λεγόμενους μικρούς έχει σοβαρά προβλήματα.

Στο πρωτάθλημα η Πάφος κέρδισε δύσκολα με 1-0, ωστόσο τα πράγματα τώρα είναι αλλιώς. Η ομάδα είναι πιο ανεβασμένη και πιο συσπειρωμένη. Οι νίκες επί Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ, έχουν βοηθήσει σημαντικά τους ποδοσφαιριστές που πλέον παίζουν με άλλο αέρα.

Το τρένο του Κόπιτς πρέπει πρώτα να «πατήσει» και τον Ερμή την ερχόμενη Δευτέρα και απ’ εκεί και πέρα, με πιο καθαρό μυαλό να επικεντρωθεί στους αγώνες με το Παραλίμνι, αρχικά για το πρωτάθλημα και ύστερα για το κυπέλλο… Η ιαχή «Κύπελλο… Κύπελλο..» πρέπει να ακουστεί ξανά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here