Μπορεί τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας που φέτος παρουσιάζεται αρκετά ανεβασμένο, ωστόσο, στην επαρχία μας, αρκετό ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το αγροτικό ποδόσφαιρο που αρχίζει από αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι ομάδες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αγροτικών σωματείων Πάφου (ΠΟΑΣΠ) έχουν ενισχυθεί σημαντικά με αποτέλεσμα να υπάρχει τρομερό ενδιαφέρον τόσο μεταξύ των ντέρμπι, όσο και για τη μάχη του τίτλου.

Φαβορί για τον τίτλο είναι η Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας με προπονητή τον Κύπρο Παπαδημήτρη, τα Μανδριά με προπονητή τον Χρίστο Μιχαηλίδη, ο Προμηθέας με τον Λάκη Αθανασίου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης Πάφου με προπονητή τον Βασίλη Νικολάου.

Απ’ εκεί και πέρα, υπάρχουν πάντα οι υπολογίσιμες ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να μπουν σφήνα στην τετράδα, όπως είναι ο Μιλτιάδης Τάλας και η Αφροδίτη Γεροσκήπου.

Θυμίζουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με δύο ομίλους, με τους τρεις πρώτους του κάθε ομίλου να περνούν στην επόμενη και τελική φάση όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο και τις άλλες προνομιούχες θέσεις.

Πάντως, μετά την αποχώρηση της Γεροσκήπου fc από το αγροτικό που πλέον αγωνίζεται στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ, καμιά άλλη ομάδα δεν φαίνεται να έχει τις οικονομικές δυνατότητες για να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here