Με την πλάτη στον τοίχο θα αγωνίζεται από τώρα και στο εξής η Πάφος fc, μετά την καταδικαστική απόφαση της δικαστικής επιτροπής της ΚΟΠ. Οι εναπομείναντες αγώνες είναι κρίσιμοι κάτι που το αντιλαμβάνονται όλοι στο παφιακό στρατόπεδο.

Η ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οι ρώσοι ιδιοκτήτες της ομάδας καλούνται να βγουν μπροστά για να σώσουν την ομάδα αλλά και την επένδυσή τους. Η σιγή ιχθύος δεν βοηθά κανένα.
Με -7 βαθμούς λοιπόν, η Πάφος καλείται στη συνέχεια να ανατρέψει τα βαθμολογικά δεδομένα, να κάνει το άλμα προς τα πάνω και να θέσει εκ νέου βάσεις για παραμονή στην κατηγορία.
Ο κυριακάτικος αγώνας απέναντι στην Αλκή πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία. Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς θα πρέπει να φορέσει το καλό αγωνιστικό κουστούμι της, όπως, δηλαδή, αντιμετωπίζει τις μεγάλες ομάδες, και να φύγει με το διπλό από τη Λάρνακα. Το παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικό και άπαντες πρέπει να το καταλάβουν.

Μεταγραφές…
Μεταγραφές ακούμε και μεταγραφές δεν βλέπουμε. Η ομάδα έχει ανάγκη την ενίσχυση όσο ποτέ άλλοτε. Η αγωνιστική παρουσία της παρουσιάζει αστάθεια, με τους ποδοσφαιριστές βαρόμετρο να κάνουν ότι μπορούν για να παρασύρουν και τους άλλους στους ίδιους ρυθμούς, αλλά μάταια. Η ομάδα φωνάζει ότι χρειάζεται ενίσχυση.

Λομάκιν και Ντουμπόβ
Είναι γεγονός ότι οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της ομάδας κ.κ Λομάκιν και Ντουμπόφ έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και ανέβασαν τον προϋπολογισμό στα ύψη, και σε αριθμό ρεκόρ για τα δεδομένα της Πάφου. Από τότε όμως μένουν σιωπηλοί. Τουλάχιστον, αυτό βγαίνει προς τα έξω. Θα μπορούσαν να προέβαιναν σε ενέργειες για να αποτρέψουν τον κατήφορο της ομάδας τόσο αγωνιστικά, όσο και σωματειακά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here