Η μόνη χαμένη από τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του β’ γκρουπ ήταν η Πάφος. Και επειδή διαδίδονται διάφορα, καλύτερα να αφυπνιστούν οι αρμόδιοι. Και εξηγούμαστε: Από τις έξι ομάδες του ομίλου, οι πέντε είναι από την ίδια περιοχή και μόνο μία “πέφτει” μακριά και αυτή είναι η Πάφος. Εάν αυτό παίζει ή όχι ρόλο, θα φανεί στην πορεία.

Δεν υποστηρίζουμε ότι υπάρχει παρασκήνιο, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει και να την πληρώσει η Πάφος… Τώρα θα μου πείτε: Γιατί η Πάφος; Το γεγονός και μόνο ότι σχεδόν κάθε χρόνο την πληρώνει η Πάφος είναι αρκετό. Τα όσα ζήσαμε τα τελευταία χρόνια, παραμένουν ακόμα στη μνήμη μας. Τρανταχτό παράδειγμα, πριν κάποια χρόνια όταν η ομάδα ήταν 7 βαθμούς μπροστά, υποβιβάστηκε στη Β’ κατηγορία.

Τώρα, όσο αφορά το σήμερα, δύο είναι οι εκδοχές: Η Πάφος ως μια ομάδα με ικανότατο ρόστερ, κερδίζει τους αγώνες και εξασφαλίζει με το σπαθί της παραμονή στην κατηγορία, ή θα πέσει θύμα του παρασκηνίου.

Υπενθυμίζουμε  το γεγονός ότι η Πάφος,  όπως έχει δηλώσει ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας Ρόμαν Ντουμπόφ, δεν συμμετέχει σε παρασκήνια. Άρα, πιθανόν να έχει να αντιμετωπίσει και το παρασκήνιο, εάν υπάρξει, για να πετύχει την παραμονή της. Θα έχει δηλαδή, το πιο δύσκολο έργο, καθώς θα έχει να αντιμετωπίσει τα όποια ανορθόδοξα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, αλλά το κυριότερο, να κερδίζει τους δικούς της αγώνες.

Και επειδή η Πάφος πέφτει μακριά από τα “κέντρα λήψης αποφάσεων” οι αρμόδιοι ας έχουν τον νου τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here